Baklažánové veže

Veže sú so samých dobrých surovín, buď ako samostatný obed alebo ako príloha. Potrebujeme: baklažán, bryndza, šunka, plátky syra, soľ, olivový olej. Postup: Baklažán nakrájame na asi 7 mm kolieska. Prvé koliesko osolíme, pokvapkáme olejom, potrieme bryndzou, druhé koliesko, osolíme , pokvapkáme olejom , položíme plátok šunky a plátok syra. Takto ešte 2 vrstvy. Na vrch plátok syra, prepichneme jednou alebo dvoma špajlami. Preložíme do pekáča, podlejeme trochou vody, zakryjeme a pečieme pri 180 st. C asi 1 hodinu.

Autor: Erika Vrlakova

Pozri tiež

kokosové ježe – kokosy na snehu

úžasné, nadýchané, šťavnaté, svieže, no proste DOKONALÉ       kokosové ježe Hodnotienie: 5 Hodnotenie: …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.