Bravčová panenka s dijonskou omáčkou a plnenými portobellami

Bravčovú panennku sprudka opečieme na grilovacej panvici, potom na výpeku opečieme aj sušené paradajky. Všetko prenesieme na alobal, posolíme, okoreníme, zabalíme a dáme piecť do trúby na cca 30min. Medzitým si pripravíme zemiakovú kašu, ktorú zmiešame s nastrúhaným parmezánom, žĺtkom a muškátovým orieškom. Naplníme portobella a dáme do rúry gratínovať. Ak zvýši kaša, môžme urobiť pusinky. Dijonska omáčka: šlahačkovú smotanu zmiešame s dijonskou horčicou podľa chuti, lyžička kryštálového cukru a prevaríme.

Autor: Anet Rezova

Pozri tiež

kokosové ježe – kokosy na snehu

úžasné, nadýchané, šťavnaté, svieže, no proste DOKONALÉ       kokosové ježe Hodnotienie: 5 Hodnotenie: …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.