Domov / Recept / Brokolicová s krutónami

Brokolicová s krutónami

rýchla a chutná

Brokolicová s krutónami
Brokolicová s krutónami
Hodnotienie: 3
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Vynikajúca a expresná polievka.
Množstvo Príprava
1,5 litra 5 min
Doba varenia
7 min
Množstvo Príprava
1,5 litra 5 min
Doba varenia
7 min
Brokolicová s krutónami
Brokolicová s krutónami
Hodnotienie: 3
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Vynikajúca a expresná polievka.
Množstvo Príprava
1,5 litra 5 min
Doba varenia
7 min
Množstvo Príprava
1,5 litra 5 min
Doba varenia
7 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: litra
Postup prípravy
  1. Pór aj cuketu si nakrájame na menšie kúsky. Brokolicu odkrojíme nožom od stoniek. Do hrnca pridáme maslo, vhodíme pozdĺžne prerezaný cesnak, pridáme zeleninu a dve minútky restujeme. Zalejeme vriacou vodou z kanvice a varíme 7 minút od zovretia.
  2. Po uvarení polievku rozmixujeme na hladký krém, dochutíme soľou, korením, čerstvou petržlenovou vňaťou, kúskom masla, pol lyžičkou medu, citrónovou šťavou a orieškom masla. Do polievky sa výborne hodia aj dve, tri kvapky tekvicového oleja. Môžete pridať aj smotanu.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Jesenná hŕstková

jesenná tradičná zahrievačka Jesenná hŕstková Hodnotienie: 9 Hodnotenie: 2.33 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Polievka …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.