240g celozrnnej špaldovej múky 135g hladkej špaldovej múky 270ml horúcej vody 1 a pol ČL himalájskej soli 4 a pol PL olivového oleja odu dáme zohriať do bodu varu. V mise si zmiešame múky a soľ. Pridáme olej a horúcu vodu. Pozor na obarenie! Vypracujeme cesto, ktoré necháme 20minút odpočívať pri izbovej teplote prikryté útierkou. Cesto si rozdelíme na 6 častí a každú čas vyvaľkáme na pomúčenej doske. Opekáme na väčšej rozpálenej suchej panvici. Tortillu otočíme po chvíľke, ako sa na nej začnú tvoriť bubliny. Ak chcete, aby bola ešte mäkšia, obrúsok navlhčite a vložte medzi tortilly.
Pozri tiež
kokosové ježe – kokosy na snehu
úžasné, nadýchané, šťavnaté, svieže, no proste DOKONALÉ kokosové ježe Hodnotienie: 5 Hodnotenie: …