Frozen Torta (da sa to aj bez fondanu)

Spaldove korpusy s tvarohovo-vanilkovym kremom a cerstvymi malinami,jahodami Spaldove korpusy: 6 vajcia 300g (med zcukornateny/trstinovy cukor) 50:50 160ml kokosoveho oleja 160ml vlaznej vody 1Prasok do peciva bez fosfatov (dm) 160 g spaldovej hladke muky 160 g spaldovej celozrnnej muky Zltka vymiesame s medom/cukrom. Postupne pridame dalsie ingrediencie. (Prasok do peciva zmiesame s mukou) z bielok si vyslahame sneh a pridam pomaly na konci. Plnka 250 g mascarpone 500 g tvaroh 300g cerstve ovocie maliny,jahody Med 2 lyzice domáceho jahodového dzemu Ovocie si rozmixujeme a prepasírujeme cez sitko. Pridame tvaroh s mascarpone, dzem a dosladime medom podla chuti. Dozdobime ovocim a cukríkami

Autor: Triznova Zdena

Pozri tiež

Domáci parížsky šalát

tradične, no zdravšie Domáci parížsky šalát Hodnotienie: 7 Hodnotenie: 4.86 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept …

Jeden komentár

  1. Neviete mi otočiť tú fotku. Ja ju mam uloženu pekne a ked ju tu vložím stale mi to otočí takto. Dakujem

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.