Kohút na víne

Obľúbený recept môjho manžela, veľka pochúťka. Mäsko opiecť na panvici a vybrat, do vypeku dať slaninu, cibuľu, koreňovú zeleninu, hnedý cukor a skaramelizovať, potom vratit do panvice mäso, pridať červene víno, 2 druhy pikantného džemu, zaliat vývarom, samozrejme soľ, korenie, povariť a nakoniec pridat zväzok byliniek pre aromu na poslednych 15 min.

Autor: Frantiska Greskovic

Pozri tiež

Domáci parížsky šalát

tradične, no zdravšie Domáci parížsky šalát Hodnotienie: 7 Hodnotenie: 4.86 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.