Kuracie pečienky ako kačacie

Pečienky umyjeme a aspoň na dve hodiny ponoríme do sladkej smotany. Čím dlhšie, tým lepšie. Na kačacej masti do sklovita opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme pečienky, posypeme korením a pol hodinu pod pokrievkou dusíme. Osolíme až na konci. Ak pečienky zostanú, môžeme z nich na raňajky urobiť chutnú paštétu. Pečienky zomelieme, zmiešame s maslom, trochu horčice, kečupu a na drobno nakrájanú cibuľu.

Autor: Erika Vrlakova

Pozri tiež

kokosové ježe – kokosy na snehu

úžasné, nadýchané, šťavnaté, svieže, no proste DOKONALÉ       kokosové ježe Hodnotienie: 5 Hodnotenie: …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.