Ingrediencie: 350 g mrkvy (najemno nastrúhaná), 350 g špaldovej múky, 180 g trstinového cukru, 2 vajcia, 3 dcl smotany na šľahanie, 1 vanilkový lusk, 1 bezfosfátový prášok do pečiva Postup: Bielka vyšľahať s cukrom, postupne pridávať žĺtka, šľahačku, vanilku, olej, mrkvu a nakoniec múku zmiešanú s práškom do pečiva. Celé premiešať a vliať do bábovkovej formy (vymastená a vysypaná hrubou múkou). Prikryť alobalom a piecť 1:15 hod. na 180 ´C.
Pozri tiež
Huspenina podľa babičky
najlepší kolágen na svete je huspenina Huspenina podľa babičky Hodnotienie: 10 Hodnotenie: 3.8 You: Hodnotenie …
Dobrý deň,pripravujem bábovku a zisťujem,že pridáva sa olej,aké koľko?