Plnená pita na raňajky

Veľmi rada robím mojim deťom na raňajky túto plnenú celozrnnú špaldovú pitu.

Autor: Katka Kaprinay

Pozri tiež

kokosové ježe – kokosy na snehu

úžasné, nadýchané, šťavnaté, svieže, no proste DOKONALÉ       kokosové ježe Hodnotienie: 5 Hodnotenie: …

Jeden komentár

  1. Potrebujeme: 3 poháre celozrnnej múky, 3 polievkové lyžice kokosového oleja, 1 pohár vody, ¼ kvasníc, 1 lyžička soli.
    Postup prípravy: 1 pohár múky, kvasnice, vodu, olej a soľ rozmiešame na hladkú zmes.
    Necháme odstáť 10 minút a potom spracujeme zvyšnú múku do cesta. Necháme vykysnúť cca 1 hodinu. Vytvarujem bochníčky ktoré rozválkam, a plním podľa chuti – najčastejšie šunkou a syrom. Pečiem ich na panvici z oboch strán….

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.