Pyré z baby mrkvičiek a fialových zemiakov, grilovaný losos na cesnaku a smotanový krém z čerstvého hrášku Postup: Filet z lososa osolíme, okoreníme čerstvým mletým korením, pokvapkáme citrónovou šťavou a opečieme na olivovom oleji z každej strany so strúčikom cesnaku. Na záver pridáme trochu masla a lososa necháme odpočinúť. Fialové zemiaky ošúpeme a spolu s baby mrkvičkami uvaríme domäkka, scedíme, pridáme smotanu a maslo a vyšľaháme. Zelený hrášok, najlepšie čerstvý, podusíme na masle, oslolíme, pridáme smotanu, spolu prevaríme a rozmixujeme dohladka. Dochutíme citrónovou šťavou a podávame spolu s lososom a zemiakmi. Dobrú chuť 🙂
Pozri tiež
kokosové ježe – kokosy na snehu
úžasné, nadýchané, šťavnaté, svieže, no proste DOKONALÉ kokosové ježe Hodnotienie: 5 Hodnotenie: …