Quiché s medvedím cesnakom, tofu a baby špenátom

Najprv si pripravíme cesto. Múku (180g špaldovej) zmiešame so soľou, pridáme zmäknuté maslo (90g), vajíčko a spolu vypracujeme. Cesto dáme do chladničky na 1-2hod. Na troške kokosového tuku opražíme nakrájané tofu a slnečnicové semiačka Baby špenát a medvedí cesnak umyjeme a osušíme a pridáme k tofu a necháme chvíľku zdusiť. Odstavíme. Vajíčka zmiešame so smotanou a korením. Cesto rozvaľkáme a podla potreby natlačíme do formy, aj po okrajoch. Popicháme ho vidličkou. Naň dáme tofu so zeleninou a zalejeme vajíčkovou zmesou. Na vrch postrúhame parmezán. Pečieme na 180°C cca 30minút.

Autor: Maria Simkova

Pozri tiež

Domáci parížsky šalát

tradične, no zdravšie Domáci parížsky šalát Hodnotienie: 7 Hodnotenie: 4.86 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.