Cviklová lučina s čerstvým chrenom
Cviklová lučina s čerstvým chrenom
Hodnotienie: 8
Hodnotenie: 3.88
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Nátierky sú u nás v kurze. Preto vám s radosťou predstavujem môj nátierkový klenot. Je stvorená pre pravých gurmánov 🙂 Výrazná chuť cvikle, zjemnená maslom, odľahčená lučinou s finálnym štipľavým akcentom po čerstvom chrene. Tá úžasná farba je len začiatok, čím vás dostane do kolien 🙂 Je tak vychutená, že k nej nepotrebujete nič. Len kúsok tortilly alebo čerstvý chlebík 🙂
Množstvo Príprava
2-3 osoby 5 min.
Doba varenia
45 min.
Množstvo Príprava
2-3 osoby 5 min.
Doba varenia
45 min.
Cviklová lučina s čerstvým chrenom
Cviklová lučina s čerstvým chrenom
Hodnotienie: 8
Hodnotenie: 3.88
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Nátierky sú u nás v kurze. Preto vám s radosťou predstavujem môj nátierkový klenot. Je stvorená pre pravých gurmánov 🙂 Výrazná chuť cvikle, zjemnená maslom, odľahčená lučinou s finálnym štipľavým akcentom po čerstvom chrene. Tá úžasná farba je len začiatok, čím vás dostane do kolien 🙂 Je tak vychutená, že k nej nepotrebujete nič. Len kúsok tortilly alebo čerstvý chlebík 🙂
Množstvo Príprava
2-3 osoby 5 min.
Doba varenia
45 min.
Množstvo Príprava
2-3 osoby 5 min.
Doba varenia
45 min.
Čo budeme potrebovať
Množstvo: osoby
Postup prípravy
  1. Cviklu si v šupke dáme variť domäkka, cca 45 min. Cvikla musí byť celá ponorená a prikrytá pokrievkou. Keď je hotová, vyberieme, ošúpeme a ešte teplú pridáme do mixéra s S nožmi.
  2. K cvikle pridáme všetky ostatné ingrediencie okrem chrenu a vymixujeme na hladký nadýchaný krém. Podľa potreby dochutíme a na záver najmeno nastrúhame čerstvý chren. Výborná je s domácimi špaldovými tortillami ( domace spaldove tortilly ) alebo bagetkami.
    K cvikle pridáme všetky ostatné ingrediencie okrem chrenu a vymixujeme na hladký nadýchaný krém. Podľa potreby dochutíme a na záver najmeno nastrúhame čerstvý chren. Výborná je s domácimi špaldovými tortillami ( <a title="domace spaldove tortilly" href="http://www.tinkinerecepty.sk/domace-spaldove-tortilly/">domace spaldove tortilly</a> ) alebo bagetkami.
Poznámka k receptu

TIP : Čím viac lučiny pridáte, tým bude ružovejšia a jemnejšia.

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.