Detské šampanské
Detské šampanské
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Doma to voláme detské šampanské. Dostane dospelých aj deti ako farbou, tak úžasne sladkou chuťou 🙂 Postup je jednoduchý, stačí si odšťaviť granátové jablko 🙂 Čím viac ho riedite, tým dosiahnete ružovú farbu jemnejšiu. Kombinovať môžete s vodou, citrón šťavou, medom, resp. niečím nefarebným ako bielym hroznom.
Množstvo Príprava
deci nerozriedené 5 min.
Množstvo Príprava
deci nerozriedené 5 min.
Detské šampanské
Detské šampanské
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Doma to voláme detské šampanské. Dostane dospelých aj deti ako farbou, tak úžasne sladkou chuťou 🙂 Postup je jednoduchý, stačí si odšťaviť granátové jablko 🙂 Čím viac ho riedite, tým dosiahnete ružovú farbu jemnejšiu. Kombinovať môžete s vodou, citrón šťavou, medom, resp. niečím nefarebným ako bielym hroznom.
Množstvo Príprava
deci nerozriedené 5 min.
Množstvo Príprava
deci nerozriedené 5 min.
Čo budeme potrebovať
Množstvo: nerozriedené
Postup prípravy
  1. Granátové jablko si prerežeme napoly a reznou stranou dole položíme na dlaň, uchopíme. Zoberieme si varechu a začneme ňou búchať po vonkajšej časti, až začnú plody zvnútra vypadávať.
    Granátové jablko si prerežeme napoly a reznou stranou dole položíme na dlaň, uchopíme. Zoberieme si varechu a začneme ňou búchať po vonkajšej časti, až začnú plody zvnútra vypadávať.
  2. Plody následne odšťavíme. Pokým nemáte snekový odšťavovač, “odpad” z odšťavovania dajte znova 1-2x odšťaviť, aby sme z granátového jablka vyťažili maximum.
  3. Čím viac ho riedite, tým dosiahnete ružovú farbu jemnejšiu. Kombinovať môžete s vodou, citrónovou šťavou, medom, resp. niečím nefarebným ako bielym hroznom. Neodporúčam kombinovať s klasickým jablkom – šťava zhnedne.
    Čím viac ho riedite, tým dosiahnete ružovú farbu jemnejšiu. Kombinovať môžete s vodou, citrónovou šťavou, medom, resp. niečím nefarebným ako bielym hroznom. Neodporúčam kombinovať s klasickým jablkom - šťava zhnedne.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.