Fantastické pšenoto
Fantastické pšenoto
Hodnotienie: 23
Hodnotenie: 3.17
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Keď nestíham, obrovsky ma potešia takéto rýchlovky, ktoré sú takmer bez práce, expresné, výživne a navyše chutia senzačne. Červená cibuľka s červenou paprikou dodala celému jedlu jemne sladkastú chuť, mäsko šťavnatosť a bezlepkové pšeno senzačne zasýti 🙂 Výborné aj bez mäsa, s cuketou.
Fantastické pšenoto
Fantastické pšenoto
Hodnotienie: 23
Hodnotenie: 3.17
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Keď nestíham, obrovsky ma potešia takéto rýchlovky, ktoré sú takmer bez práce, expresné, výživne a navyše chutia senzačne. Červená cibuľka s červenou paprikou dodala celému jedlu jemne sladkastú chuť, mäsko šťavnatosť a bezlepkové pšeno senzačne zasýti 🙂 Výborné aj bez mäsa, s cuketou.
Čo budeme potrebovať
Množstvo:
Postup prípravy
  1. Cibuľku si nakrájame nadrobno a speníme cca 2 minútky na olivovom oleji. Medzitým si nadrobno pokrájame papriky, pridáme k cibuľke, polejeme 1 čl balsamico octa a restujeme ešte minútku.
  2. Medzitým si nakrájame mäsko na malé kúsky, zamiešame s dijon horčicou a prídáme k zeleninke. Restujeme ešte 1 minútku. Pšeno si poriadne viackrát prepláchneme pod teplou vodou a pridáme k mase. Dochutíme drvenou rascou, kurkumou a zalejeme vriacou vodou z kanvice tak tesne nad. Znížime oheň na minútku a pod pokrievkou varíme 10 minút, resp. do vyparenia vody a pokým je všetko uvarené.
  3. Zamiešame kus masla, osolíme, ochutíme čerstvými vňaťami a podávame.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.