Hokkaido lečo so šalátom z čerstvej cvikly
Hokkaido lečo so šalátom z čerstvej cvikly
Hodnotienie: 1
Hodnotenie: 1
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Nakoľko máme hokkaido sezónu, snažíme sa s ňou experimentovať. Dodá zelenine úžasne maslovú chuť a celú ju zjemní.
Množstvo Príprava
2 10 min
Doba varenia
15 min
Množstvo Príprava
2 10 min
Doba varenia
15 min
Hokkaido lečo so šalátom z čerstvej cvikly
Hokkaido lečo so šalátom z čerstvej cvikly
Hodnotienie: 1
Hodnotenie: 1
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Nakoľko máme hokkaido sezónu, snažíme sa s ňou experimentovať. Dodá zelenine úžasne maslovú chuť a celú ju zjemní.
Množstvo Príprava
2 10 min
Doba varenia
15 min
Množstvo Príprava
2 10 min
Doba varenia
15 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo:
Postup prípravy
  1. Pórik a červenú cibuľku si speníme na masle a pridáme nakrájanú papriku na slížiky a asi 5 minút restujeme.
  2. Potom pridáme nakrájané dve rajčiny, restujeme ďalších 5 minút, nakoniec pridáme rozdrvené hokkaido (nedáme celé, asi za 2 polievkové lyžice si necháme do šalátu). Osolíme, pridáme pizza korenie od Vitany (neobsahuje konzervanty a pridá úúžasnú chuť KAŽDEJ zelenine – ak máme čerstvé bylinky, môžeme nahradiť petrželkou a oreganom, príp. cviklovými listami). Necháme, aby sa spojili chute a odstavíme.
  3. Nastrúhame pecorino romano (ovčí parmezán). Cviklu si rozdrvíme, zmiešame s hokkaido, čo nám zostalo a ochutíme – soľ, olio, citrón a petržlenová vňaťka. Bon appetit.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.