Kuracie teriyaki a karfiolová ryža
Kuracie teriyaki a karfiolová ryža
Hodnotienie: 6
Hodnotenie: 3.67
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Máte chuť na niečo FIT, no zároveň sa chcete naozaj dobre a chutne najest? Mám pre vás jeden nízkosacharidový tip, ktorý vám navyše zaberie 15 min času :* Karfiolová ryža je príloha, ktorú si naozaj obľúbite :*
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Doba varenia
10 min
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Doba varenia
10 min
Kuracie teriyaki a karfiolová ryža
Kuracie teriyaki a karfiolová ryža
Hodnotienie: 6
Hodnotenie: 3.67
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Máte chuť na niečo FIT, no zároveň sa chcete naozaj dobre a chutne najest? Mám pre vás jeden nízkosacharidový tip, ktorý vám navyše zaberie 15 min času :* Karfiolová ryža je príloha, ktorú si naozaj obľúbite :*
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Doba varenia
10 min
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Doba varenia
10 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: porcie
Postup prípravy
  1. Karfiol si umyjeme a oberieme na ružičky, kľudne väčšie, a dáme variť do horúcej vody na 10 min. Vždy si pred varením dám do kanvice zovrieť vodu, ktorou už len zalejem suroviny, zrýchli to proces varenia. Uvarený karfiol scedíme, pridáme maslo, soľ, trochu citrónovej šťavy a pučítkom na zemiaky rozmačkáme. Hrubosť karfiolu závisí na vás, keď jemnejšie, pučítkujte viacej.
  2. Medzitým si nakrájame kuracie mäsko na malé kúsky/slížiky. Pridáme všetky ingrediencie okrem karfiolu. Osolíme, a premiešame. Opekáme na olivovom oleji, na prudšom ohni cca 8 min.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.