Pesto z medvedieho cesnaku
Pesto z medvedieho cesnaku
Hodnotienie: 6
Hodnotenie: 4.83
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Sezóna medvedieho cesnaku zahájená. Na náš organizmus pôsobí blahodárne, čistí ho a má výborné antibakteriálne a antibiotické vlastnosti. Je výborný, neskutočne chutný, vhodný ako základ do polievok, omáčok, na stejky či len tak na chlebík s reďkovkou 🙂 Príprava pesta z medveďka je jednoduchá a v tomto zložení vám vydrží v chladničke aj rok bez zavaránia.
Pesto z medvedieho cesnaku
Pesto z medvedieho cesnaku
Hodnotienie: 6
Hodnotenie: 4.83
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Sezóna medvedieho cesnaku zahájená. Na náš organizmus pôsobí blahodárne, čistí ho a má výborné antibakteriálne a antibiotické vlastnosti. Je výborný, neskutočne chutný, vhodný ako základ do polievok, omáčok, na stejky či len tak na chlebík s reďkovkou 🙂 Príprava pesta z medveďka je jednoduchá a v tomto zložení vám vydrží v chladničke aj rok bez zavaránia.
Čo budeme potrebovať
Množstvo:
Postup prípravy
  1. Medvedí cesnak si umyjeme a osušíme na kuchynskej utierke.
  2. Dáme ho do sekáčika s nožmi v tvare S, alebo mixéra spolu s ostatnými surovinami a pomelieme nadrobno.
  3. Všetko závisí od chuti. Mixnúť, ochutnať a ešte dosoliť, docitrónoviť, atď. ako to máte radi.
Poznámka k receptu

Pozor : Tehotné a dojčiace opatrne, pretože má silné detoxikačné účinky.

Ak robím pesto na dlhšie skladovanie, používam len medvedí cesnak, olej a soľ. Ostatné si potom dochutím pred použitím, aby sa pre istotu nepokazil.

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.