Šalát z čiernej reďkovky
Šalát z čiernej reďkovky
Hodnotienie: 9
Hodnotenie: 3
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Čiernu reďkovku zbožňujem, najmä teraz v zime. Má úžasnú pikantnú chuť, ktorá zároveň lieči – podobne ako čerstvý chren. Obsahuje celú radu účinných látok, podporuje trávenie, zvyšuje imunitu, odstraňuje kašeľ a hlieny. Robím z nej často prílohový šalát k akémukoľvek jedlu. Zamilujete si ho, sľubujem :* Táto zálievka zmierni pikantnosť – bez dijon horčice dávam aj môjmu dieťatu.
Množstvo
2 porcie
Množstvo
2 porcie
Šalát z čiernej reďkovky
Šalát z čiernej reďkovky
Hodnotienie: 9
Hodnotenie: 3
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Čiernu reďkovku zbožňujem, najmä teraz v zime. Má úžasnú pikantnú chuť, ktorá zároveň lieči – podobne ako čerstvý chren. Obsahuje celú radu účinných látok, podporuje trávenie, zvyšuje imunitu, odstraňuje kašeľ a hlieny. Robím z nej často prílohový šalát k akémukoľvek jedlu. Zamilujete si ho, sľubujem :* Táto zálievka zmierni pikantnosť – bez dijon horčice dávam aj môjmu dieťatu.
Množstvo
2 porcie
Množstvo
2 porcie
Čo budeme potrebovať
Množstvo: porcie
Postup prípravy
  1. Čiernu reďkovku si ošúpeme a nahrubo postrúhame. Ingrediencie na zálievku si zmiešame, pridáme k reďkovke a podávame.
  2. Ingrediencie na zálievku – sú orientačné, závisia aj od veľkosti reďkovky, dochuťte podľa vás, či už sladšie, alebo slanšie máte radi. Ingrediencie na akúkoľvek zálievku, alebo marinádu si vždy dávam do zavarovacieho pohára, zavíčkujem a len prešejkujem. Je to rýchle a krásne sa spoja chute.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.