Tricolora fussili s brokolicovým pestom a kuracím mäsom
Tricolora fussili s brokolicovým pestom a kuracím mäsom
Hodnotienie: 1
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Množstvo
2 osoby
Doba varenia
20 min
Množstvo
2 osoby
Doba varenia
20 min
Tricolora fussili s brokolicovým pestom a kuracím mäsom
Tricolora fussili s brokolicovým pestom a kuracím mäsom
Hodnotienie: 1
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Množstvo
2 osoby
Doba varenia
20 min
Množstvo
2 osoby
Doba varenia
20 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: osoby
Postup prípravy
  1. Cestoviny (ideálne špaldové) si pripravíme podľa návodu, zlejeme a pridáme kúsok masla a zamiešame.
  2. Kuracie mäsko si nakrájame na pásiky, pridáme horčicu, soľ, korenie a orestujeme na oleji (kokosovom/olivovom).
  3. Pokým sa nám cestoviny varia, pripravíme si brokolicové pesto – brokolicu uvaríme cca 5 minút, zlejeme. Na panvici si osmahneme cibuľu a cesnak, pridáme brokolicu (pár kúskov necháme na ozdobu), okoreníme, osolíme, necháme prejsť chute a so šľahačkovou smotanou rozmixujeme na hladký krém. Smotany podľa potreby.
Poznámka k receptu

Tip: Nakoniec, keď už máme cestoviny na tanieri, zľahka do nich primiešame nakrájaný ľadový šalát, ktorý sme pokvapkali citrónom. Bude to úžasne fresh! V tomto prípade to môže byť aj kombinácia bez mäsa.

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.