Talianske cannelloni plnené mascarpone a cuketou preliate paradajkovo-bazalkovým concasse zapečené s mozzarellou

Postup: Cannelloni nakrátko predvaríme, aby udržali tvar a pomocou cukrárenského vrecka ich plníme plnkou. Plnka: Cuketu pokrájame na malé kocky a ugrilujeme na olivovom oleji, osolíme, okoreníme. Necháme vychladnúť, pridáme mascarpone, dochutíme a naplníme cannelloni. Paradajkovo-bazalkové concasse: Narezané paradajky sparíme vo vriacej vode, následne ich schladíme vo vode s ľadom a ošúpeme, nakrájame na drobné kocky, pridáme citrónovú šťavu, soľ, korenie, nasekanú bazalku, olivový olej. Premiešame. Do zapekacej misy poukladáme naplnené cannelloni, zalejeme ich concasse a pečieme cca pol hodinu, potom naukladáme plátky mozzarelly a zapečieme dozlatista. Pred podávaním ozdobíme čerstvou bazalkou. Dobrú chuť 🙂

Autor: Pavel

Pozri tiež

kokosové ježe – kokosy na snehu

úžasné, nadýchané, šťavnaté, svieže, no proste DOKONALÉ       kokosové ježe Hodnotienie: 5 Hodnotenie: …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.