Množstvo | Príprava |
26 cm priemer | 20 min |
|
Nech si ju nazvete akokoľvek, tiramisu či nepečená smotanová torta, chuťový efekt bude zakaždým neskutočne osviežujúci, sladký a šťavnatý po jahodách. Pre mňa dokonalé letné osvieženie, ktoré je vďaka svojmu zloženiu zdravé a navyše s minimom prázdnych kalórií. Sezóna jahôdok už začala, doprajte si tento úžasný a osviežujúci dezert :*
|
TIP : Tortu môžete pripraviť z akejkoľvek smotanovej zložky, či už tvaroh, ricotta, jogurt, alebo mascarpone. Kludne aj v delaktozovej verzii. Tortu držte pred a po stále v chladničke. Vytiahnite bezprostredne pred krájaním a dajte znova do chladu aby sa vám nezačala roztekať a držala tvar.
Ak máte radi chia, môžete si do jahodovej dreni zamiešať aj chia semiačka.