Jogurtovo jahodové nanuky s ovsenými vločkami
Jogurtovo jahodové nanuky s ovsenými vločkami
Hodnotienie: 2
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Sladkosti patria k deťom. Je na vás, aké a ako im ich nadávkujete. Mám tu pre vás jeden tip, ako do nich pomocou sladkosti dostať plno bielkovín a živých kultúr, vitamínov a výživy. Jesť zdravé sladkosti je také super! Skoro som ich sama všetky pojedla 😀 Tie ovsené vločky pridať bol neskutočný nápad.
Množstvo Príprava
4 nanuky 10 min
Čas na oddych počas varenia
3 hodiny
Množstvo Príprava
4 nanuky 10 min
Čas na oddych počas varenia
3 hodiny
Jogurtovo jahodové nanuky s ovsenými vločkami
Jogurtovo jahodové nanuky s ovsenými vločkami
Hodnotienie: 2
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Sladkosti patria k deťom. Je na vás, aké a ako im ich nadávkujete. Mám tu pre vás jeden tip, ako do nich pomocou sladkosti dostať plno bielkovín a živých kultúr, vitamínov a výživy. Jesť zdravé sladkosti je také super! Skoro som ich sama všetky pojedla 😀 Tie ovsené vločky pridať bol neskutočný nápad.
Množstvo Príprava
4 nanuky 10 min
Čas na oddych počas varenia
3 hodiny
Množstvo Príprava
4 nanuky 10 min
Čas na oddych počas varenia
3 hodiny
Čo budeme potrebovať
Množstvo: nanuky
Postup prípravy
  1. Do jogurtu pridáme 2 PL medu, ovsené vločky a zamiešame. Ak chcete mať vločky v nanukoch jemné, kľudne si ich rozmixujte.
  2. Jahody si rozmixujeme s 1 PL medu a citrónovou šťavou.
  3. Do nanukových formičiek (ja mám z tescomy) striedavo pridávame z oboch zmesí lyžičkou až povrch. Do stredu zasunieme paličku a dáme zamraziť na 3 hodiny do mrazničky. Keď ich vyberiete z mrazničky, dajte nanuky pod tečúcu teplú vodu na 5 sekúnd. Budú sa vám ľahšie vyberať.
  4. Výborné sú aj čisto jahodové bez jogurtu. Len rozmixované jahody s trochou vody, medu a citrón šťavy.
    Výborné sú aj čisto jahodové bez jogurtu. Len rozmixované jahody s trochou vody, medu a citrón šťavy.
Poznámka k receptu

TIP : nanuky môžete robiť z rôzneho ovocia, ideálne vodnatého.

Receptom som sa inšpirovala v časopise culinar.

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.