Ryžová kaša so škoricou a psyliom
Ryžová kaša so škoricou a psyliom
Hodnotienie: 5
Hodnotenie: 3.6
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Vynikajúca a výživná raňajková kaša bez lepku, laktózy a kazeínu. Aj keď nemáte intolerancie, naozaj si pochutíte, celozrnná múka plus psylium prečisťujú a vystieľajú črevá, škorica naštartuje trávenie a orechy dodajú potrebné omega. Kaša je výborná aj pre malé detičky, mlieko je prirodzene sladké a netreba kašu už potom dosladzovať.
Ryžová kaša so škoricou a psyliom
Ryžová kaša so škoricou a psyliom
Hodnotienie: 5
Hodnotenie: 3.6
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Vynikajúca a výživná raňajková kaša bez lepku, laktózy a kazeínu. Aj keď nemáte intolerancie, naozaj si pochutíte, celozrnná múka plus psylium prečisťujú a vystieľajú črevá, škorica naštartuje trávenie a orechy dodajú potrebné omega. Kaša je výborná aj pre malé detičky, mlieko je prirodzene sladké a netreba kašu už potom dosladzovať.
Postup prípravy
  1. Kašu robím vždy odoka, v prípade potreby dosypem a dolejem ingrediencie, ale ak by ste chceli, môžem spísať podrobnejšie.
  2. Múku a mlieko pridáme do hrnca a minútku povaríme do zhustnutia. V prípade potreby rozriedime ešte mliekom. Vypneme, zamiešame psylium, dosladíme medom a posypeme škoricou. Orechy si môžete zamiešať do horúcej kaše, zostanú také šťavnaté.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.