Medzitým si pripravíme polevu, do ktorej budeme koláč namáčať. Všetky suroviny na ňu dáme do menšieho hrnca, aby sa nám ježe dobre obaľovali. Na miernom ohni ich za stáleho miešania zahrievame, až pokým sa ingrediencie spoja do lesklej a tekutej polevy. Do plytkého taniera nasypeme kokos. Upečený a vychladnutý koláč nakrájame na kocky (menšie sú chutnejšie a šťavnatejšie) a do hrnca s polevou ich naukladáme toľko, koľko sa zmestí. Vidličkou ich pootáčame, aby sa obalili polevou, a necháme pol minútky postáť, aby nasiakli tekutinu. Budú tak šťavnatejšie. Po jednom ich vyberáme, necháme trochu stiecť a obaľujeme v kokose. Postupne takto obalíme všetky kocky. Skladujeme ich v uzavretej nádobe, aby nám nevyschli.