PSTRUH NA MASLE S ČERSTVÝM ŠALÁTOM

Pre dve osoby potrebujeme: 2 veľké čerstvé pstruhy 1 citrón maslo tymian, ja som použila čerstvé lístky citrónového tymianu soľ a mleté korenie Na šalát: 2 vajíčka uvarené natvrdo lístky čerstvej bazalky cherry paradajky paprika uhorka listy zeleného šalátu baby špenát 1 kelínok jogurtu Postup: Ryby poriadne opláchnite, osoľte, okoreňte a poukladajte ich na pekáč. Na každého pstruha poukladajte kocky masla po celej jeho dĺžke, ďalej plátky citrónu a vetvičku tymianu. Dajte zapiecť, kým nie je kožka upečená dochrumkava. Šalát pripravte zmiešaním všetkých menovaných surovín, prípadne ešte ochuťte smotanou alebo majonézou, ak sa vám zdá príliž light.

Autor: Jozef Filko

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.