Pre dve osoby potrebujeme: 2 veľké čerstvé pstruhy 1 citrón maslo tymian, ja som použila čerstvé lístky citrónového tymianu soľ a mleté korenie Na šalát: 2 vajíčka uvarené natvrdo lístky čerstvej bazalky cherry paradajky paprika uhorka listy zeleného šalátu baby špenát 1 kelínok jogurtu Postup: Ryby poriadne opláchnite, osoľte, okoreňte a poukladajte ich na pekáč. Na každého pstruha poukladajte kocky masla po celej jeho dĺžke, ďalej plátky citrónu a vetvičku tymianu. Dajte zapiecť, kým nie je kožka upečená dochrumkava. Šalát pripravte zmiešaním všetkých menovaných surovín, prípadne ešte ochuťte smotanou alebo majonézou, ak sa vám zdá príliž light.
Pozri tiež
Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou
Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.