Domov / Recipe / Cuketový tatarák

Cuketový tatarák

Fantastický, chutný, a rýchly.. s hriankou dokonalý 🙂

Cuketový tatarák
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Tento recept je absolútna mega vychytávka a má naozaj veľký úspech. Keď som ho zbadala na pintereste, vravím si, toto musím vyskúšať. Trošku som si ho upravila a neviem sa ho nabažiť. Ktokoľvek ho ochutnal, pýtal recept. Naozaj neviem či som jedla v poslednej dobe lepšiu pochúťku na chlieb. Určite vyskúšajte, budete sa zalizovať 🙂
Servings Prep Time
1 veľký horčicový pohár 5 min
Cook Time
15 min
Servings Prep Time
1 veľký horčicový pohár 5 min
Cook Time
15 min
Cuketový tatarák
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Tento recept je absolútna mega vychytávka a má naozaj veľký úspech. Keď som ho zbadala na pintereste, vravím si, toto musím vyskúšať. Trošku som si ho upravila a neviem sa ho nabažiť. Ktokoľvek ho ochutnal, pýtal recept. Naozaj neviem či som jedla v poslednej dobe lepšiu pochúťku na chlieb. Určite vyskúšajte, budete sa zalizovať 🙂
Servings Prep Time
1 veľký horčicový pohár 5 min
Cook Time
15 min
Servings Prep Time
1 veľký horčicový pohár 5 min
Cook Time
15 min
Ingredients
Servings: veľký horčicový pohár
Instructions
  1. Na hrubom strúhadle si nastrúhame cuketu. Posolíme ju a necháme odstáť.
  2. Nakrájame si nadrobno cibuľku a na oleji ju orestujeme dosklovita. Cca 5-8 min. Pridáme nadrobno nasekaný cesnak a spolu 2 min orestujeme. Cuketu si vyžmýkame z vody a pridáme k zmesi. Restujeme cca 5 -7 min do zmäknutia
  3. Zmes necháme vychladnúť a pridáme kečup, horčicu, soľ, korenie, chilli, sušenú červenú papriku, muškátový orech, kvapku citrónovej šťavy a sójovej omáčky. Všetko po troške a podľa chuti. Servírujeme na hrianke, tak chutí najlepšie 🙂 Bon appetit 🙂
Recipe Notes

TIP : ak máte vačšie staršie cukety, vybrať jadrovník. Cukety nešúpeme.

Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Cuketovo-patizónové soté

fantastické a výživné zeleninové jedlo Cuketovo-patizónové soté Votes: 7 Rating: 3.29 You: Rate this recipe! …

18 komentárov

  1. Marta Kraviarova

    super recept,chcem dalsie

  2. Marta Kraviarova

    super recept, chcem dalsie

  3. Už viem, čo bude zajtra na večeru 🙂 u mňa nie je problem navarit, ale vymysliet, co navarit 😀 takze velke DAKUJEM

  4. Vyborne , chutne , odporucam vyskusat.

  5. Ahoj Tinka, vcera som to na tvoje odporucanie spravila. Mnamkova vecera 🙂

    dakujem Sisa Š.

  6. SUper bol! všetkým velmi chutil :-* urcite budem robit pravidelne 😉

  7. Prosím Ťa, čo to znamená “jeden veľký horčicový pohár”?

  8. Cuketovy tatarak. Kedze som mala doma aj patizon, tak skusila som aj patizon a tiez celkom chutneee ??

  9. Určite poznáte tú scénu z filmu Julie a Julia, keď v závere filmu varí vydavateľka boeuf bourguignon podľa receptu Julie Child. Tak presne také slastné MŇAM zaznelo u nás pri ochutnávaní tohto cuketového tataráku. Vďaka

  10. Super recept, rada vyskušam, cuketky uz na zahradke dozrievaju. A moj tip k cuketam, ci tekviciam. Ak vyberate jadrovnik, nevyhadzujte ho je to tiez super mnamka. Dajte olej (ja použivam domacu masť), cibulku, na to podusim jadrovnik (z cukety, ci tekvice), dochutim a potom vylejem na to vajička. Manželovi sa robia viete čo za ušami, jednoducho tiež mnamka. Odporučam

  11. Vynikajúca pochúťka.. moje chuťove poháriky tancovali..

  12. Výborný recept!!!Ale ja som dala namiesto sójovej omáčky worčestrovú omáčku a namiesto dijonskej horčice medovú?Mňam

  13. Super recept, bolo to chutné, cuketka bola čerstvo zo záhrady. Manžel si hrianku natrel wasabi pastou. Fakt pochúťka, odporúčam. Rada to urobím aj nabudúce. Vďaka za recept.

  14. Nechuti mi. Velke sklamanie. A to mam cuketu velmi rada.

  15. Nemozem zabudnut na tu chut 🙂 moj prvy recept od Teba a uplne som sa namotala na vsetky dalsie. Vdaka Ti <3

  16. Vynikajuci receptik. Sme si inak pochutili.
    Myslite, ze by sa to dalo aj nejako zasterilizovat na zimu?

  17. Vynikajúci recept, veľmi nám to chutilo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *