1kg hladkej múky kvások: droždie, vlažné mlieko, soľ, cukor 3 menšie nastrúhané varené zemiaky v šupke voda Postup: Suroviny vymiesime na redšie cesto a necháme vykysnúť. Rovnomerne nalejeme na vymastený plech a pečieme v rúre pri 220 stupňoch celzia, pokiaľ chlebík nemá zlatohnedú kôrku cca 20-30 min. Mňam!
Pozri tiež
Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou
Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.