Chlieb ktorý uhúril Pierto Rico

1kg hladkej múky kvások: droždie, vlažné mlieko, soľ, cukor 3 menšie nastrúhané varené zemiaky v šupke voda Postup: Suroviny vymiesime na redšie cesto a necháme vykysnúť. Rovnomerne nalejeme na vymastený plech a pečieme v rúre pri 220 stupňoch celzia, pokiaľ chlebík nemá zlatohnedú kôrku cca 20-30 min. Mňam!

Autor: Eva Pankuchova

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.