Cícerový koláč

Cícerový koláč Ingrediencie:1 konzerva cíceru, 150 ml pomarančového džúsu, 4 vajcia, 80 g trstinového cukru, 150 g ml. čokolády, 50 g kakaa, 1 prášok do pečiva, 2 banány Postup: Opláchnutý cícer rozmixujeme so 150 ml pomarančového džúsu a dvoma banánmi. Bielka vyšľaháme s cukrom do peny. Nad parou rozpustíme čokoládu, do ktorej primiešame žltky. Čokoláda, nesmie byť horúca. K čokoláde pridáme kakao a prášok do pečiva. Zmiešame spolu cícerovú zmes, bielkový sneh a čokoládovú hmotu. Dáme do tortovej formy a pečieme pri teplote cca 170 stup. cca 50 min. Polejeme čokoládou, alebo zrkadlovou polevou, ozdobíme nasekanými kúskami mandlí.

Autor: Michaela K.

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.