Príprava: Začneme marinádou na ktorú budeme potrebovať: 1 1/2 dl sójovej omáčky 1 polievkú lyžicu ananasového džúsu 1 lyžička cukru 1 lyžička sezamového oleja 1 lyžička sezamových semienok Trošku rozmarínu Všetky ingrediencie spolu premiešame a máme marinádu hotovú. Použijeme ju aj ako marinádu aj ako prílohu. Pri príprave tuniaka je základ aby bol kvalitný a čerstvý. Celý steak si necháme marinovať 2-3 hodinky a následne môžme grilovať. Treba si dávať pozor aby sme ho nevysušili. Ako prílohu som zvolila ryžu pripravenú klasickým spôsobom a grilovanú zeleninu, ktorá sa ugrilovala popri mäsku. Prajem dobrú chuť!
Pozri tiež
Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou
Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.