Zapečená treska s cuketou a paprikou

Potrebujeme: filety, ja som použila tresku, červenú, zelenú a žltú papriku, cuketu, 250ml smotanu na varenie, cesnak, korenie na ryby, soľ, trošku oleja, citrón, strúhaný syr. Postup: sklenenú misu si trošku vymastíme olejom, poukladáme naň okorenené a osolené filety, pokvapkáme troškou citrónu, ďalej poukladáme na kocky nakrájanú cuketu a papriky a všetko zalejeme smotanou zmiešanou s pretlačeným cesnakom. Pečieme pri teplote 180C asi 1hodinu, tesne pred koncom, posypeme syrom a necháme do zlatista upiecť. Dobrú chuť!

Autor: Lucia S.

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.