Archív článkov

Dyňový vývar

bez zvyškov Dyňový vývar Hodnotienie: 5 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Tento vývar, okrem toho, že je liečivý, ako napokon každá polievka, je aj jedinečný, nakoľko je vlastne uvarený z „odpadu“, respektíve zo zvyškov. Rada varím týmto spôsobom, pretože jednak dokážeme spotrebovať to, čo nám ostane, a zároveň …

Viac ... »

Jesenná hŕstková

jesenná tradičná zahrievačka Jesenná hŕstková Hodnotienie: 21 Hodnotenie: 3.24 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Polievka je u nás základ. Hŕstková polievka je v slovenskej tradičnej kuchyni snáď najobľúbenejšia. Je pripravená z lokálnych, lacných a dostupných surovín. Zahreje, zasýti a to všetko za pár korún a úžasne výživná najmä na jeseň …

Viac ... »

Hokkaido halušky so smotanou

Milujem slovenskú kuchyňu, ozdravené, výživnú. Hokkaido halušky so smotanou Hodnotienie: 33 Hodnotenie: 3.45 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Toto mali byť pôvodne brokolicové halušky, ale keďže sa na mňa zo špajze namiesto brokolice usmievala tekvica hokkaido, bolo rozhodnuté. A nakoľko si rada skracujem čas strávený v kuchyni , vznikol tento …

Viac ... »