Domov / Recipe / Grilované kuracie prsia s restovanou zeleninkou

Grilované kuracie prsia s restovanou zeleninkou

V hlavnej úlohe zeleninka. Túto kombináciu si zamilujete. 🙂

Grilované kuracie prsia s restovanou zeleninkou
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Rýchly a zdravý obed v súlade s delenou stravou.
Servings Prep Time
2 osoby 15 min
Servings Prep Time
2 osoby 15 min
Grilované kuracie prsia s restovanou zeleninkou
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Rýchly a zdravý obed v súlade s delenou stravou.
Servings Prep Time
2 osoby 15 min
Servings Prep Time
2 osoby 15 min
Ingredients
Servings: osoby
Instructions
  1. Stejk si pripravíme veľmi jednoducho, kuracinku potrieme dijonskou horčicou (veľmi dobrú, kvalitnú a cenovo výhodnú majú v Lidli), osolíme, okoreníme a dáme na grilovaciu panvicu..Z oboch strán ugrilujeme.
  2. Ošúpeme a nakrájame si petržlen, nakrájame neošúpanú cuketu, papriku a usmažíme si na masle na panvici..Fajn je na plnom plameni a rýchlo 5-7 minút (treba miešať, aby sa nepripálilo), zelenina tak nebude mäkká a zachová si vodu a miernu chrumkavosť..Ochutíme pizza korením od Vitany a soľou. Nič viac, nič menej..Pred koncom pridáme nakrájané cherry rajčiny (môžeme žlté aj červené), veľmi krátko orestujeme 2-3 minútky a hotovo.
  3. Vypneme plyn, nastrúhame parmezán, príp. Pecorino a máme navarené.. Táto kombinácia je neskutočná. Bon appetit.
Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Pečené zemiaky v šupke s kyslou smotanou

vynikajúce jedlo <3 Pečené zemiaky v šupke s kyslou smotanou Votes: 3 Rating: 3.67 You: …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *