Archív článkov

Bryndzový báleš s medvedím cesnakom

chrumkavé cesto, pavučinková striedka a šťavnatá obloha Bryndzový báleš s medvedím cesnakom Hodnotienie: 3 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept My sme doma veľmi na slané a takéto báleše robievam často, buď na večeru, pohostenie pre návštevu, alebo len tak na cesty alebo do prírody. Je to vďačné, chutné, …

Viac ... »

Polievka z medvedieho cesnaku

rýchla a neskutočne delikátna 🙂 Polievka z medvedieho cesnaku Hodnotienie: 14 Hodnotenie: 3.86 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Polievočka z medvedieho cesnaku je vynikajúca, rýchla, lacná a navyše neskutočne zdravá. Dostane vás svojou delikátnou chuťou a nebudete sa jej vedieť dojesť 🙂 To musíte len vyskúšať, aká je prudko návyková. …

Viac ... »

5 bylinné pesto

Neskutočná chuť byliniek, expresný obed či večera 5 bylinné pesto Hodnotienie: 2 Hodnotenie: 4.5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Nech si ho už pripravíte akokoľvek, či s haluškami, ňokmi, ryžovými rezancami, alebo špagetami, dostane Vás do kolien. Dnes som si vytvorila asi novú závislosť 🙂 Hotové ho máte tak za …

Viac ... »

Kuracie soté v karfiólovej placke (bezlepková)

Odľahčená slovenská klasika 🙂 Kuracie soté v karfiólovej placke (bezlepková) Hodnotienie: 12 Hodnotenie: 3.42 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Moje recepty väčšinou vzniknú tak, že niečo potrebujem minúť 😀 Podobne bolo na tom aj toto jedlo. Karfiólovú placku som skúšala prvýkrát a vyšla fantasticky. Naozaj neskutočná delikátna chuť napriek tomu, …

Viac ... »

Karfiólová krémová s čínskou kapustou

Vynikajúca krémová a osviežujúca chuť. Karfiólová krémová s čínskou kapustou Hodnotienie: 3 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Karfiol mám naozaj veľmi rada, pretože zasýti a pritom má minumum kalórií ?. Okrem živín a vitamínov podporuje činnosť mozgu, chráni srdce a cievy a keďže potláča účinky voľných radikálov - …

Viac ... »

Zajačí perkelt s ricottovo parmezánovými knedlíkmi

Vynikajúce ľahké jedlo z tradičnej slovenskej kuchyne. Zajačí perkelt s ricottovo parmezánovými knedlíkmi Hodnotienie: 1 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Milujem slovenskú kuchyňu. Tradičnú chuť našich babiek, či mám, ozdravenú, no stále s nezameniteľnou chuťou, ktorú si pamätáme z detstva 🙂 Zajko je výborné a ľahké mäsko najmä …

Viac ... »