Archív článkov

Hokkaidó omáčka s pošírovaným vajíčkom a pečenými zemiakmi

tak krémová a osviežujúca zároveň 🙂 v jednoduchosti je predsa krása 🙂 Hokkaidó omáčka s pošírovaným vajíčkom a pečenými zemiakmi Hodnotienie: 5 Hodnotenie: 4.4 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Dnes som mala chuť na niečo tradičné, no pritom jednoduché..Nepáči sa mi však slovo prívarok 😀 mám z neho husiu kožu …

Viac ... »

Prekladané bryndzové pagáče s pórikom

zdravé chrumkanie 🙂 Prekladané bryndzové pagáče s pórikom Hodnotienie: 15 Hodnotenie: 3.53 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Vynikajúce kysnuté cesto, s ktorým sa krásne pracuje, s plnou bryndzovou chuťou a oživené jedinečnou arómou pečeného póriku. Zvonku chrumkavé a vnútri vláčne a štavnaté. Len som ich zabudla opočítať 😀 Napíšete mi, …

Viac ... »

Smotanové rezne

jemné, vláčne a šťavnaté. Smotanové rezne Hodnotienie: 16 Hodnotenie: 4.06 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Ak ešte neviete, čo budete zajtra variť a nechce sa vám moc stáť pri hrncoch, tak smotanové rezne sú výbornou voľbou 🙂 kuracie/morčacie mäsko naložíte do marinády a zostane táááák jemné a šťavnaté. Čím sú …

Viac ... »

Francúzske zemiaky – FIT verzia

Výborná odľahčená a FIT verzia klasických zapekaných zemiakov. Francúzske zemiaky - FIT verzia Hodnotienie: 32 Hodnotenie: 3.97 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Veľmi rada mám túto (slovenskú?!) klasiku. V tejto odľahčenej verzii bez párku či klobásky sú vynikajúce 😍 preto vždy robím zemiaky s mletým morčacím alebo hovädzím mäskom. Je …

Viac ... »

Figovo-mandľový tart so slivkovým coulis a ganache čokopolevou

V jednoduchosti je krása 🙂 Výborný, rýchly, hriešny a zdravý 🙂 Figovo-mandľový tart so slivkovým coulis a ganache čokopolevou Hodnotienie: 2 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Drvivá väčšina mojich receptov sa zrodí z toho, že potrebujem niečo minúť 😀 Tak to bolo aj s figami z Vianoc 😀 …

Viac ... »