Domov / Recept / kalerábovo-zelerové placky

kalerábovo-zelerové placky

velmi chute miestami sladkaste a stavnate ♥ ziadna veda

kalerábovo-zelerové placky
kalerábovo-zelerové placky
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Priatelia lahka rychla zeleninova varianta na veceru.
Príprava
5 min
Doba varenia
10 min
Príprava
5 min
Doba varenia
10 min
kalerábovo-zelerové placky
kalerábovo-zelerové placky
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Priatelia lahka rychla zeleninova varianta na veceru.
Príprava
5 min
Doba varenia
10 min
Príprava
5 min
Doba varenia
10 min
Postup prípravy
  1. kalerab a korenovy zeler nastruhame, posolime - pusti stavu mierne vyzmykame (trosku vlhke by mali zostat). Pridame vajko, pizza korenie, chilli, trosku dijonskej horcice, parmazan a trosku muky.. obalime v struhanke a oprazime na panvici. Ta chut je znamenita ♥ bon apetit 😉
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Tekvicové krémové rizoto

V špajzi sa na mňa usmievala ešte posledná tekvica z jesene. Tekvice sú skvelé v tom, že aj dva mesiace vydržia v chladnejšej špajzi bez zmeny. Tak si vravím, že niet lepšej príležítosti na otvorenie kvalitného vínka. Výborné krémové rizoto ako zo slnečného talianska s farebných zimným módom. Jednoduché jedlo, ktoré prekvapí lahodnou krémovou chuťou s dozvukom vyzretého parmezánu a rozvinutým buketom lahodného vínka. Navyše, jedlo to výborných zdrojom rastlinnej bielkoviny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.