Domov / Recept / peceny zajko so slaninkou, zeleninou a gratinovanym feniklom

peceny zajko so slaninkou, zeleninou a gratinovanym feniklom

tip na zdravy obed v jednej miske ūüôā

peceny zajko so slaninkou, zeleninou a gratinovanym feniklom
peceny zajko so slaninkou, zeleninou a gratinovanym feniklom
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
TlańćiŇ• recept
Końĺkokr√°t sa V√°m uŇĺ stalo, Ňĺe nie a nie sa dokopaŇ• variŇ•? Skvel√Ĺ tip na obed, pri ktorom nezaspinite viac ako jeden riad ūüôā
MnoŇĺstvo Pr√≠prava
4 osoby 10 min
Doba varenia
60 min
MnoŇĺstvo Pr√≠prava
4 osoby 10 min
Doba varenia
60 min
peceny zajko so slaninkou, zeleninou a gratinovanym feniklom
peceny zajko so slaninkou, zeleninou a gratinovanym feniklom
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
TlańćiŇ• recept
Końĺkokr√°t sa V√°m uŇĺ stalo, Ňĺe nie a nie sa dokopaŇ• variŇ•? Skvel√Ĺ tip na obed, pri ktorom nezaspinite viac ako jeden riad ūüôā
MnoŇĺstvo Pr√≠prava
4 osoby 10 min
Doba varenia
60 min
MnoŇĺstvo Pr√≠prava
4 osoby 10 min
Doba varenia
60 min
ńĆo budeme potrebovaŇ•
MnoŇĺstvo: osoby
Postup prípravy
  1. najprv si dame naporcovaneho zajka do sklenenej misky, osolime, na to rozvrstvime nakrajanu slaninku (ma to svoje opodstatnenie zajko nebude suchy), podliat vodou a zakryte pecieme 40 min na 200 stupnov bez teplovzduchu. pak pridame nakrajanu zeleninu, ktoru sme si predtym zmiesali s korenim harisa ( kupite tu : http://www.anatura.sk/product/himalajska-sol-africka-zmes-harisa-120g-bio-3273/ ) a olivacom. Ak nemate korenia harisa, treba zmiesat papriku, kmin, koriander, chilli a suseny cesnak. Zlejeme stavu so nam pustil zajko, dame na dno premiesanu zeleninku (mrkva petrzel, cesnak, nakrajany por, fenikel - fenikel mozte dat v celosti alebo nakrajat so zeleninou) na to zajka na ktoreho este struhneme aj parmazan a polejeme to stavou a pecieme zakryte este 20 min a potom odokryte na funkcii gril 5 min. chutovo neskutocne, najma ta zelenina <3
ńéakujem V√°m za zdieńĺanie receptov, veńĺmi t√Ĺm podporujete moju pr√°cu.

Autor: Tinka KarmaŇĺ√≠n

Zdravo ŇĺiŇ•, c√≠tiŇ• sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateńĺ ‚Äď to nie je di√©ta. To je Ňĺivotn√Ĺ Ň°t√Ĺl. A o tom je m√īj blog, vitajte :) Vol√°m sa Tinka KarmaŇĺ√≠n a varenie a peńćenie s√ļ mojou v√°Ň°Ňąou. KaŇĺd√° min√ļta str√°ven√° v kuchyni je pre mŇąa jedineńćn√Ĺ gurm√°nsky z√°Ňĺitok. Var√≠m pestro a potrp√≠m si na kvalitn√©, zdrav√© a ide√°lne lok√°lne BIO potraviny. Denne v√°s priŇ•ahujem do kuchyne a ukazujem, ako maŇ• radosŇ• zo zdrav√©ho varenia, ktor√© chut√≠ neskutońćne.

Pozri tieŇĺ

Rizotko s mlet√Ĺm m√§skom a kukurińćkou

chutn√° bleskovka ūüôā Rizotko s mlet√Ĺm m√§skom a kukurińćkou Hodnotienie: 2 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie …

Pridaj koment√°r

VaŇ°a e-mailov√° adresa nebude zverejnen√°. VyŇĺadovan√© polia s√ļ oznańćen√© *

T√°to webov√° str√°nka pouŇĺ√≠va Akismet na redukciu spamu. Z√≠skajte viac inform√°ci√≠ o tom, ako s√ļ vaŇ°e √ļdaje z koment√°rov spracov√°van√©.