Domov / Recept / Tvarohovo-kefírová bublanina

Tvarohovo-kefírová bublanina

bleskova spaldova hrnčeková kefirovo-tvarohova bublanina. Odporucame vsetkymi desiatimi uzasne nadychana, stavnata, pritom nie mokra jemna chut po tvarohu zmizne vam zo stola tak rychlo ako ju pripravite 🙂

Tvarohovo-kefírová bublanina
Tvarohovo-kefírová bublanina
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
na cely plech budeme potrebovat nasledujuce mnozstva. robila som prvykrat do tortovej formy a teda vyzeralo to uuzasne, mozte aj do sufle fotiem tiez skvele...na tortovu formu 26 cm budeme potrebovat polovicu ingrediencii.
Príprava
10 min
Doba varenia
30 min
Príprava
10 min
Doba varenia
30 min
Tvarohovo-kefírová bublanina
Tvarohovo-kefírová bublanina
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
na cely plech budeme potrebovat nasledujuce mnozstva. robila som prvykrat do tortovej formy a teda vyzeralo to uuzasne, mozte aj do sufle fotiem tiez skvele...na tortovu formu 26 cm budeme potrebovat polovicu ingrediencii.
Príprava
10 min
Doba varenia
30 min
Príprava
10 min
Doba varenia
30 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo:
Postup prípravy
  1. Vsetko spolu vymiesame - mozte metlickami alebo rucne a dame na vymasteny kokosom vysypany plech. navrch dame ovko ktore lubite, napr lesne cucoriedky a ribezle - mrazene. pecieme na 180 stupnov hore dole ventilator cca 30 minut. nakoniec posypeme xylitolom - pomletym. ak chcete mat este nadychanejsie vyslahajte si este dve bielka a jemne nakoniec vmiesajte do zmesi 🙂 bon apetit 🙂
    Vsetko spolu vymiesame - mozte metlickami alebo rucne a dame na vymasteny kokosom vysypany plech. navrch dame ovko ktore lubite, napr lesne cucoriedky a ribezle - mrazene.
pecieme na 180 stupnov hore dole ventilator cca 30 minut.
nakoniec posypeme xylitolom - pomletym.
ak chcete mat este nadychanejsie vyslahajte si este dve bielka a jemne nakoniec vmiesajte do zmesi :)
bon apetit :)
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Škoricové a čokoládové osie hniezda s orechami

slovenská voňavá klasika v ozdravenej verzii Škoricové a čokoládové osie hniezda s orechami Hodnotienie: 11 …

5 komentárov

  1. Kolacik vyzera mnam, chystam sa ho robit, len by som chcela poprosit info, uvedene mnozstvo ide na taky stredne velky plech? Kolacik by mal byt skor tensi vsak?
    Dakujem vopred 🙂

    • Aduš uvedené množstvo je na tortovú formu priemer 26 cm. Čiže keď plech, tak taký malý ako je priemer. Radšej by som volila dvojnásobnú dávku, alebo skús spraviť do tortovej formy, bude aj lepšie vyzerať, ako rez 🙂

  2. Gabriela Pasztorova

    Tinka,myslis, ze bude vadit ked pouzijem jemny tvaroh??

  3. Ahoj Tinka, v recepte pises, ze na formu 26cm treba pouzit polovicu ingrediencii, a v komente ze mnozstvo je na formu 26cm.. Nepeciem skoro vobec, tak nemam odhad.. tak ako to je? chystam sa piect dnes tak nech to ma aspon sancu 🙂

  4. Vyskusala som na plech s rozmermi 30×37,mnozstva som davala ako je uvedene v recepte a dopadlo to vyborne?. Kolacik bol neskutocny,stavnaty,pekne narastol,sladky akurat a chutil aj recept odomna pytali?.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *