Domov / Recept / Ríbezľová torta s bielou čokoládou

Ríbezľová torta s bielou čokoládou

rýchly, fantastický a osviežujúci

Ríbezľová torta s bielou čokoládou
Print Recipe
Dokonalý víkendový zákusok 🙂 Nepečený, osviežujúci, spojenie bielej čokolády s kyslastými ríbezľami spolu neskutočne chuťovo ladí. Hotový ho máte raz-dva :*
Príprava
20 min
Čas na oddych počas varenia
2 hodiny
Príprava
20 min
Čas na oddych počas varenia
2 hodiny
Ríbezľová torta s bielou čokoládou
Print Recipe
Dokonalý víkendový zákusok 🙂 Nepečený, osviežujúci, spojenie bielej čokolády s kyslastými ríbezľami spolu neskutočne chuťovo ladí. Hotový ho máte raz-dva :*
Príprava
20 min
Čas na oddych počas varenia
2 hodiny
Príprava
20 min
Čas na oddych počas varenia
2 hodiny
Čo budeme potrebovať
Množstvo: 26 cm priemer
Postup prípravy
  1. Najprv si rozpustíme nad parou bielu čokoládu.
  2. Tvaroh si dáme do mixéra, prilejeme rozpustenú čokoládu, prisypeme odstopkované ríbezle a poriadne spolu rozmixujeme. Dosladíme podľa chuti, ja som už nič nepridávala.
  3. V miske si vyšlaháme šlahačku a opatrne ju ručne primiešame do zmesi.
  4. Na dno tortovej formy si naukladáme piškóty, zalejeme zmesou a dáme do chladničky na 2-4 hodiny najlepšie cez noc. Pred servírovaním dokola ozdobíme ríbezľami.
Poznámka k receptu

tento recept som sa nechala inšpirovať od marthy stewart.

Zdieľaj tento recept so svojimi známymi a podpor tým moju stránku.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Tvarohovo-krupicové guľky s jahodami

zdravé rýchle a chutné Tvarohovo-krupicové guľky s jahodami Print Recipe Čestné slovo, sú to najlepšie …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *