Domov / Recept / Domáci pribináčik

Domáci pribináčik

Domáci pribináčik
Print Recipe
Pribináčik. Kto by ho nemiloval 🙂 pripravte si ho doma zdravo, s príchuťou akú len chcete a deti sa vám poďakujú 🙂 Lahodný, na nerozoznanie od kupovaného (pri všetkej skromnosti :P) a pripravený ho máte do 5 min :*
Množstvo Príprava
4 porcie 5 min
Množstvo Príprava
4 porcie 5 min
Domáci pribináčik
Print Recipe
Pribináčik. Kto by ho nemiloval 🙂 pripravte si ho doma zdravo, s príchuťou akú len chcete a deti sa vám poďakujú 🙂 Lahodný, na nerozoznanie od kupovaného (pri všetkej skromnosti :P) a pripravený ho máte do 5 min :*
Množstvo Príprava
4 porcie 5 min
Množstvo Príprava
4 porcie 5 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: porcie
Postup prípravy
  1. Tvaroh a smotanu si dáme do nádoby a prešlaháme spolu metličkovým mixérom cca 1 minútu, pokým sa nám spolu pekne spoja.
  2. Pridáme pomletý trstinový cukor, vydlabané vnútro z vanilkového lusku a cca 5 - 10 sekúnd spolu prešlaháme. Trstinový cukor som si pomelela na elektronickom mlynčeku na kávu.
  3. Môžete pridať aj rozmixované ovocie.
Poznámka k receptu

TIP : Pribináčik môžete urobiť aj z hrudkovitého tvarohu, stačí ho spolu so smotanou vymixovať ponorným mixérom na hladký krém. Dosladiť môžete podľa chuti aj medom, či iným sladidlom. Šlahačkovú smotanu môžete nahradiť aj sladkou 10% tnou, alebo kyslou pochúťkovou, ale chuť to už mierne zmení.

Zdieľaj tento recept so svojimi známymi a podpor tým moju stránku.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Tvarohovo-krupicové guľky s jahodami

zdravé rýchle a chutné Tvarohovo-krupicové guľky s jahodami Print Recipe Čestné slovo, sú to najlepšie …

3 komentáre

  1. Takto ho robievame aj my, akurát s holandským kakaom alebo karobom a je vynikajúci! Akurát teda prv vyšľahám smotanu na šľahačku a potom miešam zvyšok, ale to je prašť jak uhoď 🙂

  2. Vynikajúci, ďakujem za inšpiráciu, ja som tiež dala karob 🙂 .

  3. Prosim Vas myslite ze je vhodny aj pre 13mesacne dietatko?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *