Domov / Recept / Filet z tresky a falošný zemiakový šalát

Filet z tresky a falošný zemiakový šalát

Zdravá a chutná varianta zemiakového šalátu s rybkou nikdy nesklame 🙂

Filet z tresky a falošný zemiakový šalát
Filet z tresky a falošný zemiakový šalát
Hodnotienie: 1
Hodnotenie: 1
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
maslové nové zemiačky a mladý hrášok sú úžasná kombinácia. Na spôsob šalátu bez majonézy v lete ako stvorené 🙂 Zemiaky su velmi lahucke a chutne konzistencne chut zemiakoveho salatu ale pritom odlahcene s jemnym podtonom kopru.
Množstvo Príprava
2 osoby 10 min
Doba varenia
15 min
Množstvo Príprava
2 osoby 10 min
Doba varenia
15 min
Filet z tresky a falošný zemiakový šalát
Filet z tresky a falošný zemiakový šalát
Hodnotienie: 1
Hodnotenie: 1
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
maslové nové zemiačky a mladý hrášok sú úžasná kombinácia. Na spôsob šalátu bez majonézy v lete ako stvorené 🙂 Zemiaky su velmi lahucke a chutne konzistencne chut zemiakoveho salatu ale pritom odlahcene s jemnym podtonom kopru.
Množstvo Príprava
2 osoby 10 min
Doba varenia
15 min
Množstvo Príprava
2 osoby 10 min
Doba varenia
15 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: osoby
Postup prípravy
  1. osupane a nakrajane zemiaky dame varit na cca 15-20 min, sledujeme.
  2. Vodu scedime, do zemiakov dame 1 PL masla (kludne aj kopcom, hrabnut lyzicou do masla). Pripravime si zalievku - trochu slahackovej smotany, kopor, dijonska horcica (mnozstvo podla chuti) citronova stava, sol, chilli si poriadne vymiesame a nalejeme na zemiaky, zlahka premiesame. Kostujeme v pripade chute pridat na intenzite, horcica, citron sol atd...
  3. na záver primiešame hrášok. Ak je mladý malý sladký, nemusíte variť, ak je už starší, pridajte ho variť k zemiakom.
  4. Medzitým si tresku umyjeme, osusime na kuch, utierke, pokvapkame citronovou stavou,dame korenie na ryby, sol,poprasime cervenou paprikou a posypeme mukou
  5. opecieme na grilovacej panvici na ktoru sme si dali kusok masla. Jednu stranu spravime s pokrievkou, druhu stranu uz dame pokrievku prec...druhu stranu uz nemusime nicim poprasovat, opecieme ju prirodzene, krusta staci ked je na jednej strane.
  6. Rybicku servirujeme pokvapkanu so stavou z vypeku a citronom. Bon apetit
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Tagliatelle tomato sumček olio

jedlo pre celú rodinu <3 Cestoviny v paradajkovej omáčke so sumčekom africkým Hodnotienie: 0 Hodnotenie: …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.