Na raňajky, večere, do práce aj pre návštevy na očká. Toto si úplne zamilujete.
Hlivový tatarák
Hodnotienie: 14 Hodnotenie: 4.57 You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Recept na cuketový tatarák milujete všetci. Trošku som zaexperimentovala a urobila ho z hlivy ustricovej a odpadla som z tej chute. Obrovsky nám doma chutí, najmä manželovi. Tá neskutočne mäsitá chuť, kombinácia surovín a vychutenosť. Na raňajky, večere, do práce, aj pre návštevy na očká. Toto si úplne zamilujete 🙂
Recept na cuketový tatarák milujete všetci. Trošku som zaexperimentovala a urobila ho z hlivy ustricovej a odpadla som z tej chute. Obrovsky nám doma chutí, najmä manželovi. Tá neskutočne mäsitá chuť, kombinácia surovín a vychutenosť. Na raňajky, večere, do práce, aj pre návštevy na očká. Toto si úplne zamilujete 🙂
Cibuľku si ošúpeme, nakrájame nadrobno a na oleji ju orestujeme dosklovita cca 3 minútky. Pridáme nadrobno nasekaný cesnak a minútku restujeme.
Medzitým si umyjeme a nakrájame na malé kúsky hlivu. Použijeme len hlavičky, nie stonky. Pridáme k restovanej zmesi, posypeme trochou drvenej rasce, znížime oheň, prikryjeme pokrievkou a podusíme 10 minút.
Vypneme, posypeme majoránkou a zamiešame. Počkáme, kým tatarák vychladne a dochutíme horčicou, kečupom, sójovou omáčkou, mletou červenou paprikou, soľou a citrónovou šťavou. Servírujeme na hrianke, tak chutí najlepšie 🙂
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Odporúčam vyskúšať :)
Autor: Tinka Karmažín
Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.
Klíčky sú mikrorastlinky, ktoré vyrastú za pár dní z malých semienok. Obsahujú to najlepšie, čo môže v oblasti výživy dať mladá rastlinka zo semienka. Práve preto si nakličujeme semienka najmä v zime a v jarnom období, keď máme nedostatok vitamínov a chceme si posilniť imunitu a detoxikovať organizmus. Počas nakličovania sa v semienkach znásobujú živiny, vláknina, bielkoviny, vitamíny aj minerály. Klíčky obsahujú obrovské množstvo enzýmov, antioxidantov, aminokyselín, vitamínov aj minerálov, a to pri minimálnom množstve kalórií.
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.RozumiemViac informácii
Viac informacii
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
vyzera to super 🙂
Tento tataracik je vyborny. Jednoduchy rychly recept a skvely vysledok. Zaradujem ho do nasho jedalnicka. 🙂
Bez urážky už to niekto aj jedol? Podľa receptu to budú mať sliepky ako bonus, odporúčam sa venovať inej činnosti ako varenie
treba skusit potom hanit.nie kazdy je masozravec.toto je skvela a chutna nahrada