Gurmánska chrenová pomazánka

Gurmánska chrenová nátierka
Gurmánska chrenová nátierka
Hodnotienie: 7
Hodnotenie: 3.71
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Vynikajúca nátierka pre pravých gurmánov, taká z kategórie manželovi do práce. Je krásne variabilná, základ tvorí jemná mozarellová nátierka. Do mozarelly som zamilovaná už dlho, rada ju pridávam do jedál, šalátov aj polievok, a tentokrát ma úplne dostala v tejto úžasne jednoduchej nátierke s jogurtom. Je expresná a chutí naozaj skvelo.
Množstvo Príprava
3 porcie 10 minút
Množstvo Príprava
3 porcie 10 minút
Gurmánska chrenová nátierka
Gurmánska chrenová nátierka
Hodnotienie: 7
Hodnotenie: 3.71
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Vynikajúca nátierka pre pravých gurmánov, taká z kategórie manželovi do práce. Je krásne variabilná, základ tvorí jemná mozarellová nátierka. Do mozarelly som zamilovaná už dlho, rada ju pridávam do jedál, šalátov aj polievok, a tentokrát ma úplne dostala v tejto úžasne jednoduchej nátierke s jogurtom. Je expresná a chutí naozaj skvelo.
Množstvo Príprava
3 porcie 10 minút
Množstvo Príprava
3 porcie 10 minút
Čo budeme potrebovať
Množstvo: porcie
Postup prípravy
  1. Všetky suroviny si dáme do mixéra s S nožmi a rozmixujeme na hladkú krémovú a fantastickú pomazánku.
Poznámka k receptu

TIP : Táto nátierka je skutočne variabilná, stačí ak rozmixujete jej základ – t.j. mozarellu, jogurt, lučinu, soľ a citrónovú šťavu a potom sa rozhodnete, s akou príchuťou si ju spravíte. S najemno nastrúhanou mrkvičkou je skvelá pre deti.

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Klíčkovanie klíčkov denník

Klíčky sú mikrorastlinky, ktoré vyrastú za pár dní z malých semienok. Obsahujú to najlepšie, čo môže v oblasti výživy dať mladá rastlinka zo semienka. Práve preto si nakličujeme semienka najmä v zime a v jarnom období, keď máme nedostatok vitamínov a chceme si posilniť imunitu a detoxikovať organizmus. Počas nakličovania sa v semienkach znásobujú živiny, vláknina, bielkoviny, vitamíny aj minerály. Klíčky obsahujú obrovské množstvo enzýmov, antioxidantov, aminokyselín, vitamínov aj minerálov, a to pri minimálnom množstve kalórií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.