Vaša obľúbená polievka, konečne aj na webe. Vymyslela som ju, keď som sa klasických hokkaido polievok už akosi objedla. Chcelo to trochu povýšiť na inú úroveň, tak som pridala cviklu. Chuťovo vyšla neskutočne lahodne. Plus o dôvod viac, ako do tela dostať cviklu. Vôbec ju necítiť.
Vaša obľúbená polievka, konečne aj na webe. Vymyslela som ju, keď som sa klasických hokkaido polievok už akosi objedla. Chcelo to trochu povýšiť na inú úroveň, tak som pridala cviklu. Chuťovo vyšla neskutočne lahodne. Plus o dôvod viac, ako do tela dostať cviklu. Vôbec ju necítiť.
Hokkaido, cviklu, rajčinu si nakrájame, dáme do hrnca, pridáme rascu, nalejeme vody asi tak 5 cm nad a varíme 30-40 min domäkka. Ja som robila polievku vo Vitamilk - výrobník rastlinného mlieka na funkcii nutričná kaša. Môžete aj v hrnci normálne a keď bude zelenina uvarená, len ju ponorným mixérom rozmixujete.
Keď je polievka hotová, pretlačíme štvrťku strúčiku cesnaku (doda neskutocnu aromu), pridáme maslo, soľ, med, citrón šťavu, čerstvé bylinky a vo vitamilku alebo ponorným rozmixujeme. Dochutime este ak je treba príp.zriedime vodou.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Odporúčam vyskúšať :)
Autor: Tinka Karmažín
Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.
Pridala som petržlen a zeler a na záver po mixovaní šľahačku. Chutí super a má krásnu farbu 🙂 ja takúto polievku zdobím ešte tekvicovým olejom a semiačkami.
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.RozumiemViac informácii
Viac informacii
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Tinuš výborná polievočka, robila som z máslovej tekvice. Mňam
Tinuš výborná polievočka, robila som z máslovej tekvice. Mňam
Vynikajúca polievočka, určite treba vyskúšať 🙂
Pridala som petržlen a zeler a na záver po mixovaní šľahačku. Chutí super a má krásnu farbu 🙂 ja takúto polievku zdobím ešte tekvicovým olejom a semiačkami.
a ešte mrkvu a malú cibuľu hneď na začiazku
Jeden z malo receptov vseobecne, kde ozaj netreba vibec nic menit. Vzdy ked ju zjem, mam.pocit, ze som do seba dostala tonu vitaminiv 😀
Vynikajuca, tiez som na zaciatku dala aj cibulku s mrkvou osmazit a az potom vsetko ostatne a fantasticka je. Budem robit uz len takto ?
Mega úžasná polievočka! Tinka, si hviezda, tvoje polievky milujem.
Ďakujeme za perfektný recept 🙂 polievočka je výborná a má nádhernú farbu!
Áno, hľadala som a našla. Tekvica s cviklou. Super!
Ja som túto polievku doslova vypila z misky a každá moja chuťová bunka spievala od radosti!
Môj tip : strúhaný parmezan alebo grana padano na vrch