Karamelová bublanina s tvarohovými kôpkami a ovocím

ľahká ako obláčik, vláčna a šťavnatá zároveň 🙂

Karamelová bublanina s tvarohovými kôpkami a ovocím
Karamelová bublanina s tvarohovými kôpkami a ovocím
Hodnotienie: 42
Hodnotenie: 4.12
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Vynikajúca bublanina <3 Krehká, priam rozplývajúca sa na jazyku. Tvaroh ju urobí úžasne vláčnou a ovocie osvieži. Vyskúšajte túto sviežu verziu.
Množstvo Príprava
veľký hlboký plech 15 min
Doba varenia
30 min
Množstvo Príprava
veľký hlboký plech 15 min
Doba varenia
30 min
Karamelová bublanina s tvarohovými kôpkami a ovocím
Karamelová bublanina s tvarohovými kôpkami a ovocím
Hodnotienie: 42
Hodnotenie: 4.12
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Vynikajúca bublanina <3 Krehká, priam rozplývajúca sa na jazyku. Tvaroh ju urobí úžasne vláčnou a ovocie osvieži. Vyskúšajte túto sviežu verziu.
Množstvo Príprava
veľký hlboký plech 15 min
Doba varenia
30 min
Množstvo Príprava
veľký hlboký plech 15 min
Doba varenia
30 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo:
Postup prípravy
  1. Rúru si vyhrejeme na 180 stupňov.
  2. Všetky ingrediencie na cesto si dáme do misky a metličkou ručne spojíme. Plech si vymažeme olejom, vysypeme múkou a nalejeme naň cesto.
  3. Ingrediencie na tvrohové kopčeky okrem čučoriedok si zmiešame a polievkovou lyžicou ich dávkujeme s menšími rozostupmi do cesta. Posypeme čučoriedkami. Pečieme 30-35 min, dozlatova, pokým začne voňať 🙂
    Ingrediencie na tvrohové kopčeky okrem čučoriedok si zmiešame a polievkovou lyžicou ich dávkujeme s menšími rozostupmi do cesta. Posypeme čučoriedkami. Pečieme 30-35 min, dozlatova, pokým začne voňať :)
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

kokosové ježe – kokosy na snehu

úžasné, nadýchané, šťavnaté, svieže, no proste DOKONALÉ       kokosové ježe Hodnotienie: 5 Hodnotenie: …

20 komentárov

  1. Uzasnyyýyyyy. Dnes som robila. Mnam! Ten budem veru robit castejsie 🙂 a ten jednoduchy postup! No nema chybu!

  2. Fantastický! Už len tá vôňa z trúby bola omamná. A tá chuť! 🙂

    • Prosim na akom velkom a hlbokom plechu ste ju piekli? Chcem ju upiect a mam dilemu co je velky,hlboky plech. Rozmery by mi velmi pomohli. Bojim sa ze bude prilis tenka alebo zase naopak prilis vysoka. Dakujem za odpoved?

  3. Dobry den, kolacik som robila a bol super. Na druhy den este lepsi ako hned po upeceni. Len cesto som mala svetle a nie tej karamelovej fatby ako na foto. To cesto je na tej bublanine to karamelove? A z ktorej ingrediencie? Dakujem

  4. Co som spravila zle, ze sa mi kolac nepodaril? Vobec z toho nemam nadychanu bublaninu, ale tazky hutny kolac :(.

  5. A kde je ten karamel?

  6. Skvelý koláčik. Bublaninu zbožňujeme celá rodina a táto jej zdravšia obmena je vynikajúca. Neverila som, že po zmixovaní všetkých surovín len tak dokopy, by mohla byť taká nadýchaná, ale veru bola.
    Veľa nápadov do ďalších mňam receptov prajem! 🙂

  7. Najsamsuprovejsia bublanina aku som kedy jedla. Ta chut cesta a tie tvarohove kopky… mnaaam. Skratka PANI BUBLANINA. Odporucam kazdemu vyskusat. Inu uz piect nebudem. Piekla som ju s mrazenymi jahodami ale vyskusam urcite rozne druhy ovocia. Tinka dakujem za super recepty :-*

  8. Mozem sa spytat aky rozmer plechu ste pouzili? 🙂

  9. Monika Fedorová

    Úžasný je koláčik ?

  10. Výborná bublanina!

  11. Mam otázku- tvaroh hrudkovity alebo roztieratelny? Dakujem za odpoved 🙂

    • …. na obrázku vyzerá roztierateĺný, no keď je tam škrob a žĺtok mohol by byť aj hrudkový, aj ja mám dilemu, v chladničke „čakajú“ obidva?

  12. Dnes upečený tento výborný koláčik. Nemala som čučoriedky, tak som použila zavárané višne. Ten kokosový cukor urobil výbornú karamelovú chuť aj farbu. Trošku som si upravila postup, suché a mokré suroviny som vymiešala zvlášť a výsledok bola mäkkučká a nadýchaná bublanina?…

  13. Dnes som piekla túto úžasnú bublaninu. Naozaj neskutočné prepojenie chutí.Odporúčam ??????. Budem ju piecť častejšie ?

  14. Piekli sme ju. Je vyborna, ten kokosovy cukor je super, len dost draha cena na 1,5 hrnceka!!
    My sme pouzili mensi hrncek ako mierku, a lepsie je robit mensie tvarohove kopky do cesta.
    Super lahka bublaninka a jemna chut.😋😋👍👍

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.