Domov / Recipe / Karamelová bublanina s tvarohovými kôpkami a ovocím

Karamelová bublanina s tvarohovými kôpkami a ovocím

ľahká ako obláčik, vláčna a šťavnatá zároveň 🙂

Karamelová bublanina s tvarohovými kôpkami a ovocím
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Vynikajúca bublanina <3 Krehká, priam rozplývajúca sa na jazyku. Tvaroh ju urobí úžasne vláčnou a ovocie osvieži. Vyskúšajte túto sviežu verziu.
Servings Prep Time
veľký hlboký plech 15 min
Cook Time
30 min
Servings Prep Time
veľký hlboký plech 15 min
Cook Time
30 min
Karamelová bublanina s tvarohovými kôpkami a ovocím
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Vynikajúca bublanina <3 Krehká, priam rozplývajúca sa na jazyku. Tvaroh ju urobí úžasne vláčnou a ovocie osvieži. Vyskúšajte túto sviežu verziu.
Servings Prep Time
veľký hlboký plech 15 min
Cook Time
30 min
Servings Prep Time
veľký hlboký plech 15 min
Cook Time
30 min
Ingredients
Servings:
Instructions
  1. Rúru si vyhrejeme na 180 stupňov.
  2. Všetky ingrediencie na cesto si dáme do misky a metličkou ručne spojíme. Plech si vymažeme olejom, vysypeme múkou a nalejeme naň cesto.
  3. Ingrediencie na tvrohové kopčeky okrem čučoriedok si zmiešame a polievkovou lyžicou ich dávkujeme s menšími rozostupmi do cesta. Posypeme čučoriedkami. Pečieme 30-35 min, dozlatova, pokým začne voňať 🙂
Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Štedrá vianočka

čaro vianoc ukryté <3 Štedrá vianočka Votes: 2 Rating: 3 You: Rate this recipe! Tlačiť …

8 komentárov

  1. Uzasnyyýyyyy. Dnes som robila. Mnam! Ten budem veru robit castejsie 🙂 a ten jednoduchy postup! No nema chybu!

  2. Fantastický! Už len tá vôňa z trúby bola omamná. A tá chuť! 🙂

    • Prosim na akom velkom a hlbokom plechu ste ju piekli? Chcem ju upiect a mam dilemu co je velky,hlboky plech. Rozmery by mi velmi pomohli. Bojim sa ze bude prilis tenka alebo zase naopak prilis vysoka. Dakujem za odpoved?

  3. Dobry den, kolacik som robila a bol super. Na druhy den este lepsi ako hned po upeceni. Len cesto som mala svetle a nie tej karamelovej fatby ako na foto. To cesto je na tej bublanine to karamelove? A z ktorej ingrediencie? Dakujem

  4. Co som spravila zle, ze sa mi kolac nepodaril? Vobec z toho nemam nadychanu bublaninu, ale tazky hutny kolac :(.

  5. A kde je ten karamel?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *