Všetky ingrediencie na cesto si dáme do misky a metličkou ručne spojíme. Plech si vymažeme olejom, vysypeme múkou a nalejeme naň cesto.
Ingrediencie na tvrohové kopčeky okrem čučoriedok si zmiešame a polievkovou lyžicou ich dávkujeme s menšími rozostupmi do cesta. Posypeme čučoriedkami. Pečieme 30-35 min, dozlatova, pokým začne voňať 🙂
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Odporúčam vyskúšať :)
Autor: Tinka Karmažín
Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.
Prosim na akom velkom a hlbokom plechu ste ju piekli? Chcem ju upiect a mam dilemu co je velky,hlboky plech. Rozmery by mi velmi pomohli. Bojim sa ze bude prilis tenka alebo zase naopak prilis vysoka. Dakujem za odpoved?
Dobry den, kolacik som robila a bol super. Na druhy den este lepsi ako hned po upeceni. Len cesto som mala svetle a nie tej karamelovej fatby ako na foto. To cesto je na tej bublanine to karamelove? A z ktorej ingrediencie? Dakujem
Skvelý koláčik. Bublaninu zbožňujeme celá rodina a táto jej zdravšia obmena je vynikajúca. Neverila som, že po zmixovaní všetkých surovín len tak dokopy, by mohla byť taká nadýchaná, ale veru bola. Veľa nápadov do ďalších mňam receptov prajem! 🙂
Najsamsuprovejsia bublanina aku som kedy jedla. Ta chut cesta a tie tvarohove kopky… mnaaam. Skratka PANI BUBLANINA. Odporucam kazdemu vyskusat. Inu uz piect nebudem. Piekla som ju s mrazenymi jahodami ale vyskusam urcite rozne druhy ovocia. Tinka dakujem za super recepty :-*
Dnes upečený tento výborný koláčik. Nemala som čučoriedky, tak som použila zavárané višne. Ten kokosový cukor urobil výbornú karamelovú chuť aj farbu. Trošku som si upravila postup, suché a mokré suroviny som vymiešala zvlášť a výsledok bola mäkkučká a nadýchaná bublanina?…
Piekli sme ju. Je vyborna, ten kokosovy cukor je super, len dost draha cena na 1,5 hrnceka!! My sme pouzili mensi hrncek ako mierku, a lepsie je robit mensie tvarohove kopky do cesta. Super lahka bublaninka a jemna chut.😋😋👍👍
Supeeer bublanina, odporučila mi ju kamarátka a odvtedy ju robím každý víkend. Skvelá, šťavnatá. Hoci som napríklad kokosový cukor nahradila obyčajným lebo som doma nemala, aj tak super a aj postup úplne jednoduchý… Ďakujem za super recept 😉
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.RozumiemViac informácii
Viac informacii
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Uzasnyyýyyyy. Dnes som robila. Mnam! Ten budem veru robit castejsie 🙂 a ten jednoduchy postup! No nema chybu!
Fantastický! Už len tá vôňa z trúby bola omamná. A tá chuť! 🙂
Prosim na akom velkom a hlbokom plechu ste ju piekli? Chcem ju upiect a mam dilemu co je velky,hlboky plech. Rozmery by mi velmi pomohli. Bojim sa ze bude prilis tenka alebo zase naopak prilis vysoka. Dakujem za odpoved?
Dobry den, kolacik som robila a bol super. Na druhy den este lepsi ako hned po upeceni. Len cesto som mala svetle a nie tej karamelovej fatby ako na foto. To cesto je na tej bublanine to karamelove? A z ktorej ingrediencie? Dakujem
Co som spravila zle, ze sa mi kolac nepodaril? Vobec z toho nemam nadychanu bublaninu, ale tazky hutny kolac :(.
zly typ muky?
veru aj ja ju mam hutnu a neviem preco 🙁 vobec nie su v nej bublinky, chutovo fajn, no neni nadychana 🙁
A kde je ten karamel?
to by som rada vedela aj ja
Kokosový cukor má karanelovu chuť, ak ste tam dali iný cukor, tak ta karamelova chuť nebude 🙂
Skvelý koláčik. Bublaninu zbožňujeme celá rodina a táto jej zdravšia obmena je vynikajúca. Neverila som, že po zmixovaní všetkých surovín len tak dokopy, by mohla byť taká nadýchaná, ale veru bola.
Veľa nápadov do ďalších mňam receptov prajem! 🙂
Najsamsuprovejsia bublanina aku som kedy jedla. Ta chut cesta a tie tvarohove kopky… mnaaam. Skratka PANI BUBLANINA. Odporucam kazdemu vyskusat. Inu uz piect nebudem. Piekla som ju s mrazenymi jahodami ale vyskusam urcite rozne druhy ovocia. Tinka dakujem za super recepty :-*
Mozem sa spytat aky rozmer plechu ste pouzili? 🙂
Úžasný je koláčik ?
Výborná bublanina!
Mam otázku- tvaroh hrudkovity alebo roztieratelny? Dakujem za odpoved 🙂
…. na obrázku vyzerá roztierateĺný, no keď je tam škrob a žĺtok mohol by byť aj hrudkový, aj ja mám dilemu, v chladničke „čakajú“ obidva?
Dnes upečený tento výborný koláčik. Nemala som čučoriedky, tak som použila zavárané višne. Ten kokosový cukor urobil výbornú karamelovú chuť aj farbu. Trošku som si upravila postup, suché a mokré suroviny som vymiešala zvlášť a výsledok bola mäkkučká a nadýchaná bublanina?…
Dnes som piekla túto úžasnú bublaninu. Naozaj neskutočné prepojenie chutí.Odporúčam ??????. Budem ju piecť častejšie ?
Piekli sme ju. Je vyborna, ten kokosovy cukor je super, len dost draha cena na 1,5 hrnceka!!
My sme pouzili mensi hrncek ako mierku, a lepsie je robit mensie tvarohove kopky do cesta.
Super lahka bublaninka a jemna chut.😋😋👍👍
Supeeer bublanina, odporučila mi ju kamarátka a odvtedy ju robím každý víkend. Skvelá, šťavnatá. Hoci som napríklad kokosový cukor nahradila obyčajným lebo som doma nemala, aj tak super a aj postup úplne jednoduchý… Ďakujem za super recept 😉