Domov / Recept / Karamelová bublanina s tvarohovými kôpkami a ovocím

Karamelová bublanina s tvarohovými kôpkami a ovocím

ľahká ako obláčik, vláčna a šťavnatá zároveň 🙂

Karamelová bublanina s tvarohovými kôpkami a ovocím
Print Recipe
Vynikajúca bublanina <3 Krehká, priam rozplývajúca sa na jazyku. Tvaroh ju urobí úžasne vláčnou a ovocie osvieži. Vyskúšajte túto sviežu verziu.
Množstvo Príprava
veľký hlboký plech 15 min
Doba varenia
30 min
Množstvo Príprava
veľký hlboký plech 15 min
Doba varenia
30 min
Karamelová bublanina s tvarohovými kôpkami a ovocím
Print Recipe
Vynikajúca bublanina <3 Krehká, priam rozplývajúca sa na jazyku. Tvaroh ju urobí úžasne vláčnou a ovocie osvieži. Vyskúšajte túto sviežu verziu.
Množstvo Príprava
veľký hlboký plech 15 min
Doba varenia
30 min
Množstvo Príprava
veľký hlboký plech 15 min
Doba varenia
30 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo:
Postup prípravy
  1. Rúru si vyhrejeme na 180 stupňov.
  2. Všetky ingrediencie na cesto si dáme do misky a metličkou ručne spojíme. Plech si vymažeme olejom, vysypeme múkou a nalejeme naň cesto.
  3. Ingrediencie na tvrohové kopčeky okrem čučoriedok si zmiešame a polievkovou lyžicou ich dávkujeme s menšími rozostupmi do cesta. Posypeme čučoriedkami. Pečieme 30-35 min, dozlatova, pokým začne voňať 🙂
Zdieľaj tento recept so svojimi známymi a podpor tým moju stránku.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Špaldové mrkváčiky so slivkovým džemom

zdravé a pritom neodolateľné Špaldové mrkváčiky so slivkovým džemom Print Recipe Koláčiky, ktoré milujú všetci …

3 komentáre

  1. Uzasnyyýyyyy. Dnes som robila. Mnam! Ten budem veru robit castejsie 🙂 a ten jednoduchy postup! No nema chybu!

  2. Fantastický! Už len tá vôňa z trúby bola omamná. A tá chuť! 🙂

    • Prosim na akom velkom a hlbokom plechu ste ju piekli? Chcem ju upiect a mam dilemu co je velky,hlboky plech. Rozmery by mi velmi pomohli. Bojim sa ze bude prilis tenka alebo zase naopak prilis vysoka. Dakujem za odpoved😀

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *