Šlahané „antibiotické“ maslo

prevencia aj liek

Šlahané "antibiotické" maslo
Šlahané "antibiotické" maslo
Hodnotienie: 8
Hodnotenie: 4
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Prevencia a liečba stravou je pre mňa tá najefektívnejšia. Bonus naviac, ak aj chutí. Také je aj toto šlahané "antibiotické maslo". Chutí neskutočne, pochutia si aj gurmáni a vyženie vám z tela všetky bacile 😀 Ja na ňom fičím už týžden 🙂 Vychutnajte si a buďte zdraví :*
Množstvo Príprava
260 gram 10 min
Množstvo Príprava
260 gram 10 min
Šlahané "antibiotické" maslo
Šlahané "antibiotické" maslo
Hodnotienie: 8
Hodnotenie: 4
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Prevencia a liečba stravou je pre mňa tá najefektívnejšia. Bonus naviac, ak aj chutí. Také je aj toto šlahané "antibiotické maslo". Chutí neskutočne, pochutia si aj gurmáni a vyženie vám z tela všetky bacile 😀 Ja na ňom fičím už týžden 🙂 Vychutnajte si a buďte zdraví :*
Množstvo Príprava
260 gram 10 min
Množstvo Príprava
260 gram 10 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: gram
Postup prípravy
  1. Maslo musí byť mäkké a mať izbovú teplotu. Dáme si ho do nádoby, pridáme soľ, kurkumu, prelisujeme cesnaky a ručným mixérom našľaháme dopenista. Pridáme nasekané bylinky, pár kvapiek citróna a prešlaháme, aby sa suroviny zapracovali.
  2. Natvarujeme pomocou potravinovej fólie do šulcov, alebo kociek a skladujeme v chladničke.
  3. Ak by ste si chceli pripraviť domáce maslo, recept nájdete tu : prave domace maslinko
Poznámka k receptu

TIP : ak máte radi štipľavejšie chute, môžete pridať aj chilli papričku najemno, alebo kayenské korenie.

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Klíčkovanie klíčkov denník

Klíčky sú mikrorastlinky, ktoré vyrastú za pár dní z malých semienok. Obsahujú to najlepšie, čo môže v oblasti výživy dať mladá rastlinka zo semienka. Práve preto si nakličujeme semienka najmä v zime a v jarnom období, keď máme nedostatok vitamínov a chceme si posilniť imunitu a detoxikovať organizmus. Počas nakličovania sa v semienkach znásobujú živiny, vláknina, bielkoviny, vitamíny aj minerály. Klíčky obsahujú obrovské množstvo enzýmov, antioxidantov, aminokyselín, vitamínov aj minerálov, a to pri minimálnom množstve kalórií.

Jeden komentár

  1. Dakujeeeem velmi za recept. Perfektne, mnam. Chuti to vsetkym doma.Odporucam.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.