Rýchla a vynikajúca low carb verzia 🙂
Postup prípravy
- Rúru si predhrejeme na 180-190 stupňov (podľa toho ako silno vám pečie). Karfiol dáme do mixéra s S nožmi a posekáme nadrobno. Ak nemáte, môžete najemno nasekať aj ručne. Do zmesi pridáme vajcia, syr, parmezán, a struhnem muškátový oriešok (resp. čierne a biele korenie). Nesolíme! Syr je slaný dosť. Zo zmesi vytvarujeme na plech 4 kruhy a dáme upiecť na cca 15 min, keď začne zlatavieť.
- Korpusy pizze vyberieme, potrieme domácim kečupom, do ktorého sme si zamiešami bazalku a oregano, alebo domácim suggom a môžete posypať pizza korením. Na to pridáme nakrájanú šunku, posypeme mozarellou a dáme zapiecť ešte na 10 min.
- Na hotovú pizzu rozvrstvíme rukolu. Je to mňamka 🙂 Bon appetit.
Poznámka k receptu
Tento recept bol inšpirovaný zo stránky : http://www.biteme.sk/pizza-z-karfioloveho-cesta/
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
perfektna pizza a bez vycitiek! na vrch si kazdy moze dat to, co mu chuti. v mojom pripade olivy a kukurica 🙂 dakujem recept
p.s- cuketova je tiez vyborna!
fakt dobra, mnam… aj bez rukoly – nemala som 😉
naozaj velmi dobra, ani ja som nemala rukolu a na polovicu mini piz som namiesto parad.pretlaku davala domacu paprikovu pomazanku a chutilo este viac ako s pretlakom 😉