1 karfiol si rozdrvime v robote na male kusky (podla chute), pridame nastruhanu 1 mrkvu, 1 petrzlen, hodne pazitky alebo jarnu cibulku, tekvicovy olej, sol, citron, ocot, med, korenie, petrzlenovu vnat, a 2 PL pochutkovej smotany. zamiesame a podavame. je báááájecnýýý!
bon apetit
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Odporúčam vyskúšať :)
Autor: Tinka Karmažín
Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.
Dobrý deň Tinka, veľmi som nadšená z Vašich receptov. Vďaka Vám, za Vašu inšpiráciu a ochotu podeliť sa s nami o ne…. Vďaka za to že nám pomáhate naučiť nás variť zdravé jedlá od ktorých by sme nemali priberať a sú aj chutné ;-)…..ale, moja otázka:. chcela by som urobiť karfiolový šalát a všimla som si že v receptoch ich nevaríte. Naozaj ich nevaríte? V jednom recepte je karfiol s cuketou. Vy ich naozaj jete surové?
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.RozumiemViac informácii
Dobrý deň Tinka, veľmi som nadšená z Vašich receptov. Vďaka Vám, za Vašu inšpiráciu a ochotu podeliť sa s nami o ne…. Vďaka za to že nám pomáhate naučiť nás variť zdravé jedlá od ktorých by sme nemali priberať a sú aj chutné ;-)…..ale, moja otázka:. chcela by som urobiť karfiolový šalát a všimla som si že v receptoch ich nevaríte. Naozaj ich nevaríte? V jednom recepte je karfiol s cuketou. Vy ich naozaj jete surové?