Krémový vanilkový čízkejk s lesným ovocím

uplne sme prepadli čízkejk mánii…spravte si ho doma..je rychly a fantasticky..zmizne vam zo stola tak rychlo, ako rychlo ho pripravite.

Krémový vanilkový čízkejk s lesným ovocím
Krémový vanilkový čízkejk s lesným ovocím
Hodnotienie: 6
Hodnotenie: 4.67
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
úžasný, krémový, svieži! taká letná mlska 🙂
Množstvo Príprava
26 cm tortový priemer 10 min
Doba varenia
40 min
Množstvo Príprava
26 cm tortový priemer 10 min
Doba varenia
40 min
Krémový vanilkový čízkejk s lesným ovocím
Krémový vanilkový čízkejk s lesným ovocím
Hodnotienie: 6
Hodnotenie: 4.67
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
úžasný, krémový, svieži! taká letná mlska 🙂
Množstvo Príprava
26 cm tortový priemer 10 min
Doba varenia
40 min
Množstvo Príprava
26 cm tortový priemer 10 min
Doba varenia
40 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: cm tortový priemer
Postup prípravy
  1. Najprv si podrvime susienky (ake mate radi) a pridame roztopene maslo..premiešame spolu. Pridajte aj trosku kokosu, budete prekvapeni z chute. Zmesou vystelieme dno aj boky, pozatlacame rukou, popichame vidlickou a dame do truby na 160 stupňov cca 10 min.
  2. Vsetko ostatné spolu metlickami chvilu preslahame a nalejeme na piskotovy korpus. Dame piect na 160 stupnov nie teplovzdusne na 30 minut, potom teplotu znížime na 150 stupňov a pečieme ešte 10 min. vypneme trubu a nechame tam cizkejk dost az do vychladnutia cca 1-1,5 hodiny..neotvarame!
  3. pripravime vrchne ovocne zele. agar (prip. zelatinu) povarime s 2 deci vody, asi s 10 timi bobulkami cucoriedok, cukrom a citronovou stavou. Bobuliek davame len par preto, aby sme nezabili antioxidanty v ovoci a aby sa nam krasne sfarbilo. chvilu povarime, vypneme a pockame kym sa trosku vychladi no zaroven nezacne este hustnut.. na vrch cizkejku poukladame ovocie a zalejeme zmesou. Dame do chladu vychladnut aspon na 2-4 hodky. naj je do druheho dna 🙂 bon apetit 🙂
    pripravime vrchne ovocne zele. agar (prip. zelatinu) povarime s 2 deci vody, asi s 10 timi bobulkami cucoriedok, cukrom a citronovou stavou. Bobuliek davame len par preto, aby sme nezabili antioxidanty v ovoci a aby sa nam krasne sfarbilo. chvilu povarime, vypneme a pockame kym sa trosku vychladi no zaroven nezacne este hustnut.. na vrch cizkejku poukladame ovocie a zalejeme zmesou. Dame do chladu vychladnut aspon na 2-4 hodky. naj je do druheho dna :) bon apetit :)
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

kokosové ježe – kokosy na snehu

úžasné, nadýchané, šťavnaté, svieže, no proste DOKONALÉ       kokosové ježe Hodnotienie: 10 Hodnotenie: …

2 komentáre

  1. Ľahučký, osviežujúci. Jednoducho VYNIKAJÚCI . 😋

  2. Mila Tinka, dakujem za uzasne recepty, prave mam v trube cheesecake s lesnym ovicim a posledne tvarohove fanky boli uzasne, Velky obdiv.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.