Domov / Recept / Kuracie teriyaki a karfiolová ryža

Kuracie teriyaki a karfiolová ryža

fit, rýchle, chutné, šťavnaté.

Kuracie teriyaki a karfiolová ryža
Kuracie teriyaki a karfiolová ryža
Hodnotienie: 6
Hodnotenie: 3.67
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Máte chuť na niečo FIT, no zároveň sa chcete naozaj dobre a chutne najest? Mám pre vás jeden nízkosacharidový tip, ktorý vám navyše zaberie 15 min času :* Karfiolová ryža je príloha, ktorú si naozaj obľúbite :*
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Doba varenia
10 min
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Doba varenia
10 min
Kuracie teriyaki a karfiolová ryža
Kuracie teriyaki a karfiolová ryža
Hodnotienie: 6
Hodnotenie: 3.67
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Máte chuť na niečo FIT, no zároveň sa chcete naozaj dobre a chutne najest? Mám pre vás jeden nízkosacharidový tip, ktorý vám navyše zaberie 15 min času :* Karfiolová ryža je príloha, ktorú si naozaj obľúbite :*
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Doba varenia
10 min
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Doba varenia
10 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: porcie
Postup prípravy
  1. Karfiol si umyjeme a oberieme na ružičky, kľudne väčšie, a dáme variť do horúcej vody na 10 min. Vždy si pred varením dám do kanvice zovrieť vodu, ktorou už len zalejem suroviny, zrýchli to proces varenia. Uvarený karfiol scedíme, pridáme maslo, soľ, trochu citrónovej šťavy a pučítkom na zemiaky rozmačkáme. Hrubosť karfiolu závisí na vás, keď jemnejšie, pučítkujte viacej.
  2. Medzitým si nakrájame kuracie mäsko na malé kúsky/slížiky. Pridáme všetky ingrediencie okrem karfiolu. Osolíme, a premiešame. Opekáme na olivovom oleji, na prudšom ohni cca 8 min.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Šťavnatá pečená krkovička na pive a horčici a chrumkavé americké pučené zemiaky

Výborný recept z tradičnej slovenskej kuchyne Šťavnatá pečená krkovička na pive a horčici a chrumkavé …

4 komentáre

  1. neskutočné, robila som, mňamka

  2. Výborné, hlavne “karfiolová ryža” je mega objav. Fakt dobré jedlo.

  3. a to potom klasicky uvarenu ryzu zmiesat s karfiolom ci?

  4. Tinka, robila som už veľa jedál z Vašich receptov a všetky boli super a najmä, mali niečo do seba. Ďakujem za inšpiráciu a prajem všetko dobré. Dnes idem po týždni opäť na kuracie teriyaki, MŇAM 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.