Archív článkov

Zapečené „všeličo“ s quinoa a šalátom z čiernej reďkovky

Chutný vege obed – jednoduchý na prípravu. Zapečené "všeličo" s quinoa a šalátom z čiernej reďkovky Hodnotienie: 1 Hodnotenie: 4 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Typ jedlaVegetariánske jedlo Typ kuchyneSlovenská Množstvo Príprava 2 osoby 25 min Doba varenia 25 min Množstvo Príprava 2 osoby 25 min Doba varenia 25 min …

Viac ... »

Hovädzie s dubákovou omáčkou a červená chrumkavá ryža

Tradičný chutný recept. Hovädzie s dubákovou omáčkou a červená chrumkavá ryža Hodnotienie: 2 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Typ jedlaHlavné jedlo Typ kuchyneSlovenská Množstvo 2 Doba varenia 30 min Množstvo 2 Doba varenia 30 min Hovädzie s dubákovou omáčkou a červená chrumkavá ryža Hodnotienie: 2 Hodnotenie: 5 You: …

Viac ... »

Cviklové pohánkoto

Ľahký chutný vege obed. Cviklové pohánkoto Hodnotienie: 0 Hodnotenie: 0 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Máte chuť na niečo ľahké a chutné? Nevarte dokola len ryžu, vyskúšajte pohánku. Jej jemne oriešková chuť a kopec vitamínov si Vás získajú. Typ jedlaVegetariánske jedlo Typ kuchyneSlovenská Množstvo 2 osoby Doba varenia 20 min …

Viac ... »

Hokkaido lečo so šalátom z čerstvej cvikly

Spravte si lečo trošku inak – maslová chuť tekvice pridá nový rozmer. Hokkaido lečo so šalátom z čerstvej cvikly Hodnotienie: 2 Hodnotenie: 1 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Nakoľko máme hokkaido sezónu, snažíme sa s ňou experimentovať. Dodá zelenine úžasne maslovú chuť a celú ju zjemní. Typ jedlaHlavné jedlo, Vegetariánske jedlo …

Viac ... »